Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav svima
budens72:
dobro došao 114
Zoran T:
Dobro dosao...probaj prvo i uzivaj malo s tim sto imas...to proklizavanje pente desava se na dva mesta...1 gornji nutevi na osovini ili radilici(malo verovatno)...2 dole na menjacu zupcanici(i to malo verovatno ali se desava cesce nego gore)...3 zaledila ti peta i izbila ti zupcanik iz pozicije...penta normalno radi ali ne vrti prop...kad probas rukom da ga okrenes ide jako tesko...to se lako resava i ne treba ti majstor
spayder:
Pre svega hvala svima na dobrodoslici kao na predlozima i sugestijama.
--- Citat: da se čovek pita 11, 07, 2016, 23:12:55 posle podne ---Spayder dobro došao. Na pravom mestu si ako želiš da naučiš što više o nautici. I ja sam od skoro na vodi i sa ovog foruma sam pokupio toliko dobrih informacija i saveta da nema greške ako ih se pridržavaš. Kada već želiš da montiraš komande trebaće ti verovatno i neka tabla sa prekidačima i osiguračima. Ja imam tako nešto i može ti poslužiti, kao doprinos tvojoj želji da što pre budeš na vodi ja ću ti pokloniti tu tablu sa prekidačima, ima mislim 4 ili pet prekidača isto toliko osigurača. Ja sam to isto dobio na poklon od Zankikija sa foruma, ali nisam ugradio tu već neku drugu na moj čamac a Zankiki će biti zadovoljan da opet ode nekom ko će je iskoristiti. Pa ako ti treba Ja sam u Batajnici, svaki dan sam po gradu pa ti mogu negde dostaviti, da sad ne kupuješ novu, barem za početak. Pozdrav i još jednom dobro došao.
--- Kraj citata ---
Prijatelju hvala ti puno na ovome, kao da si mi dao, ako mi bude potrebno imacu to u vidu pa cu te kontaktirati, za potez kapa dole k5
Arsa:
Dobro došao!
Samo se potrudi da što više budeš na vodi sa onim što sada imaš. Ostalo će ti se kasti samo. Upoznaćeš druge ljude, videti njihova rešenja, čuti razne predloge, onda ti je šire polje za delovanje.
Pozdrav! 114
Bakara:
Slazem se sa Arsom, tako sam i ja resio ove sezone. sajkaca
Uvek ima nesto da se uradi, ali realno, dosta toga moze van sezone.
Samo da covek sredi tu cetvorku da mu ne proklizava, pa na vodu 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju