The world of sailing - Svet jedrenja > Iskustva
Једрење у близини Волоса
Zole:
--- Citat: Mornar u kanalu 11, 09, 2021, 18:24:55 posle podne ---Где сте ви били , овде нико не ставља ни слику са једрења , тако да је овај форум што се тиче једриличара баш веома сиромашан . Можда и ја не би требао више да качим нешто , видим да никог то не интересује .
Послато са S88Pro помоћу Тапатока
--- Kraj citata ---
Tacno je na zalost da ima malo zainteresovanih za jedrenje ali ipak nas ima...kacenjem slika i pisanjem postoji dobra sansa da jos neko krene pravim putem. Sticajem okolnosti ja nikako, vec trecu godinu da stignem do Grcke ali bice neka slika sa ovog naseg jezerceta kod Fulde a i najnovijeg renoviranja jednog Neptuna 22...
Idemo dalje...
Mornar u kanalu:
Пуно среће у сређивању , знам како то изгледа и желим ти да следеће године посетиш Грчку . Ја сам једрио ове године на Сави кад је било ветра , али са морем то не може да се пореди и то знаш и сам .
Dora:
Nemojte biti tako strogi, ako poredite da svi voze aute a kad bi seli u formulu 1 poubijali bi se u prvih 200 metara.
Ja sam totalni amater i usudio bih se da doplovim motorni brod iz Holandije, jedrilicu se ne bih usudio ni da "upalim".... Pišite, zanimljivo je ali je malo vozača formule 1 :)
Mornar u kanalu:
Хвала ти , и најмањим чамцем треба знати пловити нема овде тих возача формуле 1 сви смо ми мали и безначајни са великим водама и јаким ветровима . Колега , пошто се бавимо истим послом , нема могућности да ставимо трокут кад се нешто догоди и да станемо поред пута . Сад мало је ово " ти мени сердаре , ја теби војводо " али сви треба на води да се помажемо .
vlajkogm:
--- Citat: Mornar u kanalu 11, 09, 2021, 18:24:55 posle podne ---Где сте ви били , овде нико не ставља ни слику са једрења , тако да је овај форум што се тиче једриличара баш веома сиромашан . Можда и ја не би требао више да качим нешто , видим да никог то не интересује .
--- Kraj citata ---
Ima nas, ima! Možda nismo toliko aktivni pa nemamo šta da delimo sa ostalima, ali svakako da nas interesuju iskustva drugih. Samo vi nastavite da delite svoja iskustva!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju