The world of sailing - Svet jedrenja > Iskustva

Једрење у близини Волоса

<< < (5/16) > >>

Mornar u kanalu:
Ја би требао да пристигнем , ако Бог да 20.07 т.ј .ако се провучем по оним путићима и брдима са приколицом . Направио сам индетично сидро као што је било на микраћу на
ком сам учио да једрим и ставио сам око 5 м ланца и остало је канап .Покушаћу да ставим слику ако будем знао .[img][img]

neptun:
To je dovoljno lanca .za put i vucu broda ne brini.ja sam vukao tamo jedrilicu od sedam metara fiat multiplom na metan bez problema.samo polako.bitno je da su auto i prikolica ispravni. Ja cu ove godine na sitoniju, naravno vucem jedrilicu i bicu dole vetovatno mesec dana.

Mornar u kanalu:
Не бринем ја за вучу , ауто и приколица су ми спремљени за пут и у топ стању , него сам гледао на мапи на уласку у то село пут пролази између две куће и из птичје перспективе кровови као да су спојени . Ако ту не прођем морао би да се вратим 15-так км. и да скинем микраћа у другом месту . Још ме брине да не заборавим нешто за микраћа и добро би ми дошао неки савет шта обавезно понети осим обавезне опреме . Шта стављате на јарбол за обележавање у транспорту пошто лепо прелази задње габарите ?

neptun:
Najbolje pomeriti jarbol sto vise napred.pa i neka ode iznad auta. Ja stavim trougao pozadi na jedrilicu,posto sam dosta spor na autoputu,da se lepo vidim.ove god sam kupio one fluorescentne lepljive trake.pa cu da ih izlepim na prikolicu.
Nabavite neke mape.ako nemate navigaciju na jedrilici namestite neku na telefon. dobro dodje posebno ako ste tamo prvi put. Tenda za sunce obavezna.
Racunajte da cete putovati bar 14-15 sati, al verovatno i duze.

Mornar u kanalu:
Хвала , хвала врло конструктивни савети , те флуоресцентне траке сам излепио по пропису , е сад карте немам и рачунам да станем негде у Волосу и купим . Инсталирао сам на таблету Навионикс па ме занима каква су вам искуства са њим , за тенду сам договорио са човеком да ми скроји платно које би пребацио преко бума и на она четири краја да ми направи оне алке да могу да вежем за ограду .Узео сам инокс цеви али ће то сачекати кад се вратим јер сам сад у цајтноту са временом .

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju