Pre svega hvala svima na dobrodoslici, tek smo poceli a vec sam dobio dosta korisnih informacija, jos jedno hvala svima.
E ovako da ne otvaram novu temu, malo cemo se ovde raspisati.
Sto se tice "proklizavanja" pente, proklizali su mi zubcanici dole kod elise, pa ona pali ali kad stavis na camac koliko god gasa da das on vrti elisu ali camac ne mrda. Mada sama penta nije problem, planiram pocetkom avgusta da kupim motor od 20 ili 25 konja, citao sam dosta po netu i vidim da vecina njih za taj camac predlaze motore te snage pa ocekujem da ce sa dve osobe da glisira.
"bakar" moj camac izgleda potpuno isto kao tvoj sa profilne slike :) . Nisam ni planirao da ubacujem sediste, planiram da stavim volan i naravno stojeci da se upravlja. Vec imam izbusene rupe za volan ( od pre ) pa se nadam da ce odgovarati postojece rupe. Okacicu ovde slike da mozete rupe za volan da vidite.
rupe za volan

Kad sam vec kod volana tu nastaje moj prvi problem. Oko toga ne znam gotovo nista, kupovine volana, sajle, provlacenja kroz camac pa do montaze na samu pentu. Ajmo reci da bi to bila prva stavka koju zelim da uradim, da kupim volan sa sve sajlom i ostalom opremom sto je potrebno za volan. To planiram pre kupovine motora, i to je stvar koju zelim da zavrsim ovih dana.
- Da li mi moze neko predloziti gde kupiti i koji volan kupiti, takodje koja je realna cena za volan sa sajlama?
- Predpostavljam da moze da se kaci na bilo koji motor, pa da ne moram u napred da znam koji cu motor posedovati, ali opet da pitam da li to ima neke veze prilikom kupovine volana i sajle?
To su neka pitanja koja me muce sto se upravljackog dela tice, e sad sto se komandi tice, da li komande moraju da budu od pente ili to nije bitno? Takodje nepoznato polje za mene, ja vec posedujem neke komande ( postavicu sliku ovde ) pa se nadam da to necu morati da kupujem posebno vec da cu moci da ih iskoristim uz svoj buduci motor.
Komande

Toliko pitanja za sada, od mene, nadam se da nisam previse zahtevan sa vasim odgovorima, ali svaka sugestija i kritika bi dobro dosle za moj prvi korak prilikom sredjivanja sarka.