E, ovako treba... > Plovila

Voda u kabini pasare

<< < (8/17) > >>

MiletaStamat:
Čamas ostao pokriven i ušuškan da me ne iznenadi kiša, sutra slede dalji radovi, pa il ću plovim il potonem :)

Zoran T:
super si to odvojio samo polako 114

Bećar:
Ne bih sada da kvarim trenutak...
"Omirišite" ta oštećenja kod krmene daske da li mirišu na sirće.To bi bio znak da je počela osmoza plastike.Neki za osmozu priznaju samo plihove ispod želkota ali...
Kada plastični laminat ,koji nije zaštićen dođe u kontakt sa vodom nastaju oštećenja.Kod vas bi to bilo na tom okrzanom delu krmene daske
Tada bi reparacija morala da ide u potpuno drugom smeru.

MiletaStamat:
Hvala Bećar na sugestijama. Pregledao sam, nije osmoza. Prethodni vlasnik je pre nekoliko godina menjao krmenu dasku,  sve je to premazivao smolom i zalivao ono mrežasto platno, valjda se zove- roving- pa se vide razlike u boji, svetli deo na samoj krmenoj dasci je ostao prilikom skidanja gornjeg dela jer je na tom mestu bio zalepljeno, pa se sada prilikom odvajanja vidi razlika. Pregledaću još jednom detaljno pre spajanja, neće da škodi a može da pomogne.

MiletaStamat:
Aman ljudi hoće li ova kiša prestati . Čamac će mi još malo pa u dvorištu zaploviti  25648. Ne mogu ništa da radim na njemu, a nestrpljiv sam da što pre završim, da vidim kako ću to izmajstorisati.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju