E, ovako treba... > Plovila
Voda u kabini pasare
steps:
Kolega Mileta, postavite neku sliku radova!!!!!
MiletaStamat:
Probao sam sinoc da postavim slike ali slikao telefonom pa nije moglo.. valjda velike slike pa ne prihvata. Ne znam da ih kompresujem ili smanjim ne znam kako se to kaze.Slikacu danas aparatom pa cu probati.
MiletaStamat:
Inace krmena daska izgleda okej. A i prethodni vlasnik kaze da je to ojacavao. Jedino ja bi voleo da je ona celim delom krme a nije vec siroka jedno 25 cm ali duzina je okej kako i treba od kraja do kraja. Ja sam mislio da od inoxa napravim siroke podloske ili cak zraku kroz njih provucem srafove i sve to zalijem smolom i preko sika fc 11 ili je mozda doboljan samo fc 11.
MiletaStamat:
Danas ništa od posla, ceo dan nisam imao struju. Jedino što sam uspeo da uz pomoć jednog stativa za trešenje tepiha podignem kabinu, pomerim je malo napred i oslobodim prostor oko krme da mogu da nešto radim, tj. postavljam šrafove za buduću platformu. Kabina sada slobodno visi iznad korita. Nabavio sam inox ploču debljine oko 1 mm, koji sam izbušio , provući ću šrafove i zavariti, tako da će ta ploča biti kao podloška ali celom unutrašnjom dužinom tako da se rasporedi sila, delovanja na platformu. Nadam se da će to biti kako treba. Evo par slika, nadam se da ću uspeti da ih postavim. Ako neko ima neku ideju da uklopim u ove moje majstorluke, prihvatam svaki savet.
MiletaStamat:
Opet prevelika datoteka, što se tiče slika, probaću sutra sa posla, neko od kolega iz informatike će mi već pomoći.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju