E, ovako treba... > Plovila

Voda u kabini pasare

<< < (3/17) > >>

LSI:

--- Citat: da se čovek pita  04, 05, 2016, 12:56:09 posle podne ---Hvala Zorane, pozvao sam Savu, sve mi čovek lepo objasnio. Ostaje mi samo da zasučem rukave i počnem da radim.

--- Kraj citata ---

Аух! Ја сам на том делу увек падао! Мислим, кад дође време да засучем рукаве и нешто урадим сам...  7645218764198

Али кад боље размислим, баш ми је башта лепо изгледала док је чамац био у њој. thumbup

Кад је чамац отишао из баште, башту више нико није ни погледао (укључујући и мене).

Али, ви млађи, не морате баш у свему да се угледате на нас  grandpa

MiletaStamat:
Lazo i meni bašta lepo izgleda sa čamcem u njoj. Tu mi je pred očima, mogu da se svima, koji dodju u goste, pohvalim kako imam čamac, ne moram da ih vodim do reke. Samo se nadam da neće i mene početi da zezaju kako mi se čamac pretvorio u žardinjeru ha ha ha.  Verujem da ću uspeti uskoro da saniram sve probleme na istom, i da će uskoro zaploviti Savom i Dunavom. Što se tiče marine od 01. maja  sam počeo da plaćam za Adu Rukavac, nadam se da ne bude kao ono karta je kod mene a voz može da ide. Pozdrav za tebe.

MiletaStamat:
Da li je neko imao iskustvo skidanja kabine sa pasare, tj. Odvajanja korita od gornjeg dela. Konkretno na Vodičanki, ili je to slično za sve Pasare. Razmišljam se da za vikend ako bude lepo vreme, probam da odvojim kabinu, pa sve lepo popnovo predihtujem, i vratim. Znam da treba skinuti sve pop nitne, ali da li je još negde kabina zalepljena ili nitovana osim okolo, pa da se teško skida. Ako je to komplikovano ne bih se sada upuštao već po vašim savetima uzeo neki SIKA FLEX 11, ili 291 pa sve okolo izlepio ispod zaštitne gume i onda vratio gumu. Ali ako nije komplikovano skinuti kabinu, radnu snagu imam, ipak bih sve lepo ponovo premazao, i vratio kabinu, i stavio nove pop nitne. Mislim da je to trajnije. Svaki savet je dobro došao.Pozdrav za sve na forumu.

zankiki:
Mogu samo da ti kažem da sam mnogo puta, sa namerom da uradim KAKO TREBA, sebi bespotrebno napravio gomilu posla.

Ja bih to nagurao silikona gde može i vratio. Onda sutra uzmeš crevo na dvorištu i dobro je zaliješ sa svih strana, ako nema vode - uživaj.

steps:
slazem se sa kolegom, napuni to Sikom i na reku, uzivaj dok voda ne opadne u Cukarickom rukavcu 25648

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju