E, ovako treba... > Restauracije

Kako srediti ovaj čamac?! Rđa, rđa i još rđe

<< < (2/4) > >>

ronac:
Imam ja Hempelovu dvokomponentnu,ako te interesuje u pola cene. 114

sloba72:

--- Citat: ronac  21, 04, 2016, 16:14:16 posle podne ---Imam ja Hempelovu dvokomponentnu,ako te interesuje u pola cene. 114

--- Kraj citata ---

Ronac, da li se zavitlavaš ili ozbiljno ?, zainteresovan sam za farbu. Piši u pp šta i kako . Pozdrav

Zoran T:
Prvo to dobro ocistite i spolja i znutra do lima sto rece broker fizikalija...sve sto lici na rupicu dobro ocistiti ako je tanko i probusiti...ako je puno truo zamenite to parce lima...ako nije probajte da zavarite mesingom (hartletujete) te rupice...rupice najbolje traziti nocu...znaci camac na bok pa jakim farom osvetli taban...s druge strane gde god vidis svetlo krpi...neki konvertor korozije ne bi bilo lose(izbegavati antirost) pa posle farbanje...od 3u1 ja sam koristio irkom konvertor UB1 i njihovu boju...sad je malo je skuplja piturina 2k osnovna...da sam je nasao dok sam farbao sigurno bi i ona isla preko konvertora pa onda boja...

Bećar:

--- Citat: Zoran T  22, 04, 2016, 11:54:39 pre podne ---izbegavati antirost

--- Kraj citata ---

Možete li mi reći koja je mana upotrebe antirosta.
Hvala

Zoran T:
Imao sam prilike da vidim kod tezih oblika dublje rdje da je antirost kod tanjih  limova "pojeo"i zdrav lim pa je izgledalo da je vise stete napravio nego neke koristi...idealan je za povrsinsku koroziju al da ga maltene odma skidas vodom ili krpom...mislim da konstantno nagriza i zdrav lim a ne samo rdju...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju