E, ovako treba... > Tomos
tomos 4.8 Pomoc
koledinb:
Imam Tos 4.8 prosle godine ga je moj kum pregrejao {nije bila kavitaciona ploca dovoljno u vodi} istopio teflone i blokirana rucica menjaca to sam sredio ocitio karburator proverio pumpu za gorivo svecicu medjutim motor radi samo dok je na coku-saugu cim pustim saug momentalno se gusi dali neko ima ideju sta moze biti da ne otvaram motor sumnjam na klip - karike} Unapred hvala
Bakara:
Mislim da mozes prvo da se poigras sa srafom za vazduh na karburatoru. Ti kad mu das choke, ti mu pravis bogatiju smesu, dovlacis vise goriva na isto vazduha. To bi znacilo da bi trebao da mu smanjis dotok vazduha na karburatoru pa da vidis daje li ikakve rezultate.
Ne kazem da je resenje, vec da probas samo sa tim jer je to jednostavno.
Zoran T:
pocni od gume sto spaja karburator i kutiju filtera za vazduh a zavrsi sa konektorom creva za gorivo ako ga imas izbaci i zakaci direkt na cevcicu ili benzinsku pumpu(i nju pogledaj dal baca lepo)....ili negde dobijas previse vazduha ili ti je vazduh dobar a malo goriva-to ako motor probas u buretu ili u mestu u voznji bi ti se gasio...ili karburator na pranje a pod benzinsku diznu dodaj jos jednu tanku podloskicu...
koledinb:
Mislis da stavim podloskicu pod glavnu diznu sto spaja Lonce karburatora??
koledinb:
Saraf za vazduh nereaguje probao sam potpuno da ga zatvorim ili da ga otvorim isto se desava karburator rastavljen ocicen i izduvan kompresorom danas idem dalje pa se javljam
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju