Nautika opšta... > *** Grupa Gradjana Moja Ladja ***

RESTART - Udruzenje Gradjana Moja Ladja

<< < (15/16) > >>

DuleN:
Neka je sa srecom !!!
 114 114 114

tangabravo:
Mašala , mašala harm

MiletaStamat:
Važno da smo krenuli sa početka ove priče. Uz raspoloženo članstvo i ozbiljnost biće tu i nekih rezultata. Sad da Laza obavi zakonske formalnosti oko registracije u nadležnim ustanovama, pa da se svi lepo učlanite u udruženje da stvorimo jednu ozbiljnu grupu ljudi čiji će se zahtevi, predlozi i ideje poštovati i pretvarati u realnost na terenu i zakonskim aktima.

LSI:
Данас, 12.10.2017. предата је пријава за регистрацију Удружења наутичара "Моја лађа".

Решење о регистрацији очекује се средином следеће недеље, што значи да бисмо до краја следеће недеље могли отворити жиро рачун у изабраној банци.

Тиме би посао оснивања и регистрације био завршен и постаћемо регистровано правно лице основано у складу са законом о удружењима грађана.

По отварању рачуна, закључићемо уговор с књиговодственом агенцијом и тада ћу у наставку ове теме објавити инструкцију за уплату чланарине. Тад ћу овде дати и податке о нашем сајту и имејл адреси.

Информације о активностима удгружења биће на нашем сајту, а преко имејл адресе моћи ћете да достављате своја питања и предлоге.

Сад већ можемо да почнемо да размишљамо шта желимо да нам буде прва активност (или прве активности!) и да видимо ко и како ће их спровести.

MiletaStamat:
Neka nam je sa srećom.
Ja bih prvo da se organizujemo i radimo na popularisanju udruženja, da animiramo ljubitelje nautike da se učlane. Što nas bude više delovaćemo ozbiljnije, a iz većine rodiće se i više kvalitetnih ideja. Sad kako ćemo to uraditi, na nama je da se dogovorimo. Mislim da je Zox predložio da se urade neki flajeri gde bi se u  kratkim crtama objsnili ciljevi udruženja, način učlanjenja i sl. Na taj način bi se ljudi po marinama i šire upoznali sa time da postojimo, čime  se uduženje bavi, Važno je da shvate da je udruženje osnovano u interesu nautike i nautičaara.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju