Nautika opšta... > *** Grupa Gradjana Moja Ladja ***

RESTART - Udruzenje Gradjana Moja Ladja

<< < (14/16) > >>

BataVoja:

--- Citat: LSI  12, 09, 2017, 10:55:21 pre podne ---БатаВојо и Арсо,

Немојте замерити, али негде сам, некако, изгубио ваше податке - молим вас да ми на мејл пошаљете ваше податке (име, презиме, адреса, имејл, контакт телефон) да бих то унео у своју листу.

И хвала обојици на подршци.

--- Kraj citata ---

Poslao sam ponovo mail od 25.08.2017.

tangabravo:
Prešlo me što je veliko l kao i zato sva zbrka. Nadam se da sam računat za glas

LSI:
Дозволите да вас све обавестим да смо ових дана разменили више мејлова и да смо на корак до оснивања Удружења наутичарра.

До сад смо се договорили да ће се Удружење звати "Удружење наутичара Моја лађа".
Оснивачи ће фомално-правно бити наши пријатељи: Милета Стаматовић, Зоран Тичић и Марко Ватраљев.
Удружење ће од органа управљања имати Скупштину и председника удружења док не буде имало више од 50 ргистрованих чланова.
Овлашћењно лице за заступање и представљање Удружења биће председник удружења - предлог је да то будем ја, Лазар Станојевић.
У предложеним документима који ће бити усвојени на оснивачкој седници дефинисани су циљеви и активности удружења који ће одређивати рад удружења.

Оснивачка скупштина, на иницијативу 15 наутичара, одржаће се у ресторану марине "4. јули" у суботу, 23.09.2017. с почетком у 10 сати.
Састанак је отвореног типа па тако могу присуствовати и учествовати у раду и они који нису учествовали у размени мишљења у протеклих месец дана.

MiletaStamat:
Vidimo se u subotu!

LSI:
Данас је одржана Однивачка скупштина Удружења наутичара "Моја лађа".

Састанку је од петнаест присуствовало осам чланова оснивачког одбора, а још шест је пре састанка доставило своја мишљења и прихватило текстове Оснивачког акта и Статута који су свима били достављени благовремено.

На састанку који је трајао мало дуже од сат и по, усвојени су акти Удружења, и донете су одлуке о формирању органа Удружења (Скупштина и председник), изабран је председник, донета је одлука о висини чланарине за 2017. годину и договорене су активности које треба спровести у поступку регистрације Удружења.

О дешавањима која ће уследити, бићете благовремено обавештени.

Сад је важно да сви размислимо и да у циљу остваривања прокламованих циљева ради којих је Удружење формирано изаберемо активност којима ћемо почети свој рад. О конкретним активностима догворићемо се на неком од наредних састанака.

Сви предлози су добродошли, посебно ако је подносилац спреман да се и лично ангажује у реализацији предлога.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju