Nautika opšta... > *** Grupa Gradjana Moja Ladja ***

RESTART - Udruzenje Gradjana Moja Ladja

<< < (9/16) > >>

Arsa:
Sve u svemu, izgleda da možeš da zatvoriš ovu temu.  sajkaca

Kapetan:

--- Citat: Arsa  06, 03, 2016, 20:54:52 posle podne ---Sve u svemu, izgleda da možeš da zatvoriš ovu temu.  sajkaca

--- Kraj citata ---

80% je reklo da hoce udruznje... da vidimo ko ce da se javi oko osnivanja...

MiletaStamat:
Takodje je i ovde svojevremeno KAPETAN započeo jednu ideju, i na tome je mislim ostalo, treba sve ovo objediniti i početi ponovo, ali sada nadam se ozbiljnije.

oblak:
Odustalo se od osnivanja takvog pokreta ili grupe gradjana jer nije bilo koncenzusa osim ovde na forumu sto je priznacete prilicno virtualno. Da bi protestvovali protiv nameta ne treba nam "organizacija" time bi samo vlasti dali adresu na koji ce da nam jeb... ma..r . vec kao i u mnostvu drugih slucaja, zajednicka akcija oko onoga sto nam je zajednicki interes a to je smanjenje poreza na luksuz odnosno pravilno odredjivanje osnovice za oporezivanje shodno vrednosti plovila a ne KS motora. Ne moze se gliser iz 2017 god sa 100 KS yamahom vrednovati isti kao i siklja sa motorom od 25 ks. Stvar je jasna i imali bi ozbiljan pravni osnov za takvu inicijativu.Ali ko da to pokrene?  Kao i sve u nasem drustvu sto se desava, sunovrat svake vrednosti do samog ljudskog zivota , tako i ovo ..nema ko. Zatvorili smo se u svoje caure do potpunog dna. BAs kako smo i zasluzili.

tangabravo:
Moja malenkost je do sada osnovala Društvo za zaštitu životinja u Valjevu i KISP- klub imaoca i ljubiteljha službenih i sportskih pasa i u oba slučaja se nije uradilo ništa pošto je bioo zanemasrivg broj nas ludaka zaljubljenika a mnogo onih koje je interesovala samo lova. Ja podžavam vašu ideju mada znate da je meni akcenat na moru, a što mogu da pomognem tu sam i naravno članarina ali uvek da budu troškovi vidljivi , pošto će uvek biti grebatora

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju