Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Примена закона на српски начин - најновији "бисер" Министарства саобраћаја

<< < (5/12) > >>

neptun:
Kakva banana drzava. Sve puca pod teretom onih doktorata. Dobro sam video ovo, bas sam hteo da kupim motor, al sad cu da odustanem i da kupim bez i jednog papira samo da nadjem. Ozbiljno se mislim dal i auto da registrujem. Sta se desilo nama da padnemo ovako nisko. I zar je moguce da smo ovo sto sad vlada mi birali.
Sve institucije koje su inace bile lose sad su se potpuno raspale. gde god odem nesto ne moze, ima neki dois, niko ne zna, plati ovo, pa ono... niko ne koristi vise od jednog prsta kad koristi racunar... Mora se bega

ajveks:
Pa oni nedaju ni za gladne i bolesne,na bebe i dalje biju pdv.A mogu da zamslim koliko ih zabole za nautiku i nauticare,reke i ekologiju...Ja mislim da ce oni tek da deru, da i oni sami neveruju da u Srbiji moze jos neko da se bavi nautikom a da nije tajkun,kriminalac,politicar i drugi olos.Jadna smo mi drzava i bedna,nisam pesimista ali znam da ce biti jos gore.S'tim ce i za nas biti samo veca dubioza koliko samo ljudi znam koji su digli ruke od camaca i reke.

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

Kapetan:
pre desetak dana odem do kapetanije da registrujem camac... nov camac uvezen placena carina...
Slucaj 1
gleda Sneza papire u kapetaniji kaze fali vam JCI ... kako bre JCI fali .. odem do onog sefa u kapetaniji kaze , jeste fali vam JCI
googlanje za JCI ovo ono ...

odem na carinu kazu a pa to je Horgos izdao , morate kod njih ... je8em li vam mater jesmo ista drzava ili sta , sto se mora ici u Hrogos ???
kaze oni imaju sboju bazu mi svoju ... nista ono 21 vek , racunari , mreze , konekcije i slicno...
naravno Horgos nece da da dokument  posto je uvezao drugar na svoje ime mora on...
Drugar ODE DO HORGOSA na Hrogosu mu kazu da JCI ne ide za fizicka lica...

javi mi da JCI ne ide za fizicka lica.. ja odem u kapetaniju, reko necu kod Sneze ocu kod Sladje... pogleda Sladja papire kao sve je u redu , reko koji bre kurac sve u redu prokrstarismo pola Srbije, a Sladja mrtva ladna a ko vam je trazio JCI ? reko eno Sneze ona je trazila i vas sef u usta mu se se*em nesposobna ... naravno .. ispostavi se da ne znaju svoj posao ...

preracuna Sladja, i odustanem posto je pomocni camac za Cetiri Osmeha vise mi se isplati da registrujem u USA..

Slucaj 2 (desava se paralelno sa slucajem 1)
Hocu da izvadim novu dozvolu za sebe i zenu ... medjunarodnu za upravljanje jedrilicom ...da ne duzim ... da bi dobili dozvolu za jedrilicu moramo prvo da imamo polozeno za motorni camac... po kojoj logici moram da imam polozeno za motor da bih onda dobio dozvolu za jedra..

generalno nemam zivaca da pisem vise o glupostima u drzavi .... cekam revoluciju ...

poljo:
Docekaces garant. TI kao da si blesav i corav ? Dozvola ti treba gdje ? Tamo je i izvadi . Ako Srbijica nece pare kao sav normalan svijet nego zavaljuje kao da svi imaju plate barem po 10000 E mjesecno onda ce da se daje drugim drzavama pirat

petar_kozic:
Lazo,

šta imate od papira za motor ?

Ja imam račun sa pečatom iz Švajcarske, carinsku i kupoprodajni.
Da li i vi isto imate ?

Pitam iz razloga da vidim da li sam u identičnoj situaciji kao i Vi.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju