E, ovako treba... > Plovila

Miletov camac

<< < (7/12) > >>

mile-ns:

--- Citat: srdjan72  12, 02, 2016, 08:57:46 pre podne ---Kolega posto smo u skoro istoj situaciji,samo ja jos ne mogu da provalim kako da postavljam slike,da ti kazem da sam juce bio u radnji na Adi Ciganliji da pokupim neke informacije.Saznao sam da je bolja tarijanta teretna penta ali naravno i dosta skuplja.Cene nisam popamtio osim za yamahu 8 koja je mene interesovala.Doduse dobio sam od starijeg gospodina info o ceni za sto eura nize nego od mladjeg sa kojim sam kasnije razgovarao.Prva info za dvotaktnu sa alnaserom,potezankom i daljinskim komandama bez sajli,naknadno se uzimaju, 700e a 4 takta za 100 do 200 vise.Dobio sam i savet da uzmem pentu sa dugom osovinom mada sam to i planirao.Znaci penta na krmu ne na platformu.

--- Kraj citata ---
Pozdrav,slike se dodaju tako sto kliknes na dodatne opcije levo dole ispod okvira u kojem pises tekst.Pentu sam razmisljao da stavim teretnu,samo moi to sa duzinom cizme nije jasno,kod mene treba da ide kratka:)

Labud 1258:
Pročitajte malo forum pre nego postavite pitanje.

O tim dilemama se pisalo poprilično.

Pozdrav

mile-ns:

--- Citat: Labud 1258  12, 02, 2016, 09:23:42 pre podne ---Pročitajte malo forum pre nego postavite pitanje.

O tim dilemama se pisalo poprilično.

Pozdrav

--- Kraj citata ---
Procitao,ali nista konkretno nisam nasao od odgovora,manje vise,sve se svodi na filozofiju,meni treba nesto sa terena i iz prakse,od ljudi koji su imali isti ili slican problem....Pozz

srdjan72:
Sto se tice duzine cizme.Prema camcu tj visini camca uzimas pentu.Kavitaciona ploca ispod najnizeg dela camca 1 do 2 cm.
Za slike kapiram ali moram da skidam neke programe a to ne znam.Nece da mi ucita poruku zbog felicine fajla pa treba da smanjujem.Ali pustimo sad to idemo na tvoju temu.

mile-ns:

--- Citat: srdjan72  12, 02, 2016, 09:51:25 pre podne ---Sto se tice duzine cizme.Prema camcu tj visini camca uzimas pentu.Kavitaciona ploca ispod najnizeg dela camca 1 do 2 cm.
Za slike kapiram ali moram da skidam neke programe a to ne znam.Nece da mi ucita poruku zbog felicine fajla pa treba da smanjujem.Ali pustimo sad to idemo na tvoju temu.

--- Kraj citata ---
Da,tako je,kod mene ide kratka cizma...... Gledam po oglasima penete,slabo ima nesto pametno,u glavnom deracina.....Vidim da cu traziti preko pa otici da kupim....... Videcemo kako stvari stoje.........

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju