E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Дилема: четворотактни или двотактни аутолуб?
maverick:
A nekako mi tu puno filozofa...koliko sam ja shvatio Lazu, covjek nema veze s mehanikom i treba mu nesto za sta nece svaki dan zvati nekog majstora za bilo kakav pregled i poravku jer sam nije vičan tome, isto tako treba mu motor gdje se izleti na kupanje s zenom nece pretvoriti u konstanto nosanje kanistera s gorivom. U svakom slucaju bolje da kupi manji noviji nego veci dvotaktni star 20 plus godina. Ovo je moje razmisljanje a Lazo ce da bira za svoje pare. Sto se tice probe motora bolje je odvojiti jedan dan vozanja i potrositi sto eura za put i cugu da bi bio na cisto koliko mu je motor odgovarajuci , da izmjeri kako brzo ide, s koliko osoba glisira i kolika je potrosnja, bar otprilike
Zoran T:
Maverik u pravu si...pogotovo za kanistere... 114
maverick:
Svi smo mi ili bar vecina vični nekim radovima na motorima, čamcima a Lazo je sasvim drugi tip..štreberski stri on treba da sjedne u čamac okrene ključ i provoza se do obliznjih sprudova, malo ispod naočala pogleda lokalne kokice primjerene njegovoj dobnoj skupini i skupi materijal za noćne aktivnosti kad dodje kuci, Ako mu ista omete taj nacin razmisljanja svi su u problemu i on i gospodja i motor..i kanisteri lol
LSI:
--- Citat: maverick 12, 02, 2016, 15:37:11 posle podne ---Svi smo mi ili bar vecina vični nekim radovima na motorima, čamcima a Lazo je sasvim drugi tip..štreberski stri on treba da sjedne u čamac okrene ključ i provoza se do obliznjih sprudova, malo ispod naočala pogleda lokalne kokice primjerene njegovoj dobnoj skupini i skupi materijal za noćne aktivnosti kad dodje kuci, Ako mu ista omete taj nacin razmisljanja svi su u problemu i on i gospodja i motor..i kanisteri lol
--- Kraj citata ---
kgk clap
Konačno da neko shvati šta tražim!
djbtea:
LSI zato sam i rekao kod gosn Ralreta u Galiju manji prikladan motor sve to probash saberesh oduzmesh i videcesh da bolje reshenje ne postoji garantovano i naravno garancija servisiranje i odrzavanje istg srecno lepo da se navozash i shto vishe vremena na vodici 114 114 harm k5
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju