E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Дилема: четворотактни или двотактни аутолуб?
LSI:
--- Citat: DuleN 10, 02, 2016, 21:03:50 posle podne ---Kad se Laki ucuti meni oma pocne da bude nesto frka, pa se pitam: Ko li ce pre baciti bombu Erdogan ili Laki?
--- Kraj citata ---
"На западу ништа ново" - али ни старо, а да није много старо.
Гледао сам један веома добар мотор, јамаха аутолуб 30 КС али онда сам схватио да нема аутоматски сауг. И помислио сам, процедура ће бити следећа:
- повуци сауг
- врати се до конзоле и стартуј мотор
- прилагоди гас
- врати се на крму и врати сауг
- врати се до конзоле.
И то ми се учинило доста компликовано. Хоћу да седнем пред конзолу и да ми је све на њој.
Видео сам онда један веома добар аутолуб Тоахатсу, 2001. година, аутоматски сауг, електростарт, електрични трим, команда, неки инструменти... али 50 КС!
Па, зар под старе дане да ме поједу толики коњи?
И тако, пишемо ратни дневник и даље. Нови дан је пред нама...
njegos68:
--- Citat: LSI 11, 02, 2016, 08:09:04 pre podne ---
--- Citat: DuleN 10, 02, 2016, 21:03:50 posle podne ---Kad se Laki ucuti meni oma pocne da bude nesto frka, pa se pitam: Ko li ce pre baciti bombu Erdogan ili Laki?
--- Kraj citata ---
"На западу ништа ново" - али ни старо, а да није много старо.
Гледао сам један веома добар мотор, јамаха аутолуб 30 КС али онда сам схватио да нема аутоматски сауг. И помислио сам, процедура ће бити следећа:
- повуци сауг
- врати се до конзоле и стартуј мотор
- прилагоди гас
- врати се на крму и врати сауг
- врати се до конзоле.
И то ми се учинило доста компликовано. Хоћу да седнем пред конзолу и да ми је све на њој.
Видео сам онда један веома добар аутолуб Тоахатсу, 2001. година, аутоматски сауг, електростарт, електрични трим, команда, неки инструменти... али 50 КС!
Па, зар под старе дане да ме поједу толики коњи?
И тако, пишемо ратни дневник и даље. Нови дан је пред нама...
--- Kraj citata ---
Taj Tohatsu je najbolji za tvoj čamac... JFAOITHAJFA
zica:
Lazo kad startuješ motor ti ne krećeš moraš maloida sačekaš taman dok prekontrolišeš dali je sve na mestu i onda pogasu.
25648
zankiki:
Tačno tako... upališ motor, pa dok se odvežeš ili šta već.... taman.
Ako je dobar motor ja ga ne bih zbog toga otpisivao.
DuleN:
Uf, sto bi lepo pevalo 50 konjica na tvom camcu.... I to na polovini gasa...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju