Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Zanimljivi oglasi

<< < (6/10) > >>

Misha D:

--- Citat: Kapetan  28, 01, 2016, 09:38:28 pre podne ---svojevremeno na mojauto, naletim na auto koji je bio jeftinji 30% od realne cene... kontaktiram prodavca, kao on je radio u srbiji ali sada je u engleskoj, ali ako sam ozbiljan kupac poslace auto iz engleske za srbiju spediterom, moje je da platim speditera a ako mi se auto ne svidi on snosi troskove povratka....
proverim speditera, proverim njega, proverim sliku kola i vidim klasican prevarant... cak i nadjem na netu kako ta fora radi ...
obavestim upravu za internet kriminal ili kako se zovu sa dva, tri maila .... nikada se nisu javili ili odgovorili da su primili mail... a oglas je ostao da stoji ...

--- Kraj citata ---

To su posteni Nigerijci i Ukrajinci, uglavnom.
Cak kazu da je kamion krenuo po vas auto ili brod i ceka na granici prvo uplatu nekoliko hiljada $ jer spediter mora na granici nesto da plati.
A stigne i email od Bank of Amerrriiiikkka da je uplata na vase ime od 100.000$ vec na vasem rezervnom racunu i samo cekaju potvrdu speditera da ste mu poslali novac, pa ce odmah 100.000 biti na vasem racunu.
Nista ih ne kosta da danas posalju emailove na stotine oglasa, pa .....

Vuk:
Meni danima stizu poruke sa engleskog govornog podrucja pitajuci me da li i dalje imam u ponudi ono sto sam oglasio na internetu i da im odgovorim na tamo neki mail. Ne znam koja je fora ali me nervira i necu nista da odgovorim :)

LSI:

--- Citat: Vuk  28, 01, 2016, 21:35:41 posle podne ---Meni danima stizu poruke sa engleskog govornog podrucja pitajuci me da li i dalje imam u ponudi ono sto sam oglasio na internetu i da im odgovorim na tamo neki mail. Ne znam koja je fora ali me nervira i necu nista da odgovorim :)

--- Kraj citata ---

Такве поруке је најбоље одмах обрисати.

tule:
Saznanja ili losa iskustva u vezi prevara mozete preneti i na-  www.prevara.info -
Mozda nekom mogu biti od koristi.

djera1:
Svi preveranti idu na pohlepu svojih buducih zrtava. Sto je pohlepa kod buduce zrtve veca to ga je lakse prevariti, pa na kraju ispadne da je prevareni zrtva svoje sopstvene pohlepe. Kad malo bolje razmislim ni malo mi ih nije zao. 

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju