Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Zanimljivi oglasi
LSI:
Лепо је то што је мангуп скинут са сајта и што је оглас избрисан али: "Шта је после било?"
Јер ако полиција не нађе и не ухапси "од раније познатог" тај ће већ сутра наћи нову жртву. Увек има оних који се понадају да ће баш добро проћи ако се први јаве на тако добру понуду.
oblak:
--- Citat: LSI 27, 01, 2016, 21:34:04 posle podne ---Лепо је то што је мангуп скинут са сајта и што је оглас избрисан али: "Шта је после било?"
Јер ако полиција не нађе и не ухапси "од раније познатог" тај ће већ сутра наћи нову жртву. Увек има оних који се понадају да ће баш добро проћи ако се први јаве на тако добру понуду.
--- Kraj citata ---
To si Lazo u pravu, taj lik vec dugo na istu foru operise na Kupujem Prodajem i Kupindu...
Kapetan:
svojevremeno na mojauto, naletim na auto koji je bio jeftinji 30% od realne cene... kontaktiram prodavca, kao on je radio u srbiji ali sada je u engleskoj, ali ako sam ozbiljan kupac poslace auto iz engleske za srbiju spediterom, moje je da platim speditera a ako mi se auto ne svidi on snosi troskove povratka....
proverim speditera, proverim njega, proverim sliku kola i vidim klasican prevarant... cak i nadjem na netu kako ta fora radi ...
obavestim upravu za internet kriminal ili kako se zovu sa dva, tri maila .... nikada se nisu javili ili odgovorili da su primili mail... a oglas je ostao da stoji ...
LSI:
--- Citat: Kapetan 28, 01, 2016, 09:38:28 pre podne ---svojevremeno na mojauto, naletim na auto koji je bio jeftinji 30% od realne cene... kontaktiram prodavca, kao on je radio u srbiji ali sada je u engleskoj, ali ako sam ozbiljan kupac poslace auto iz engleske za srbiju spediterom, moje je da platim speditera a ako mi se auto ne svidi on snosi troskove povratka....
proverim speditera, proverim njega, proverim sliku kola i vidim klasican prevarant... cak i nadjem na netu kako ta fora radi ...
obavestim upravu za internet kriminal ili kako se zovu sa dva, tri maila .... nikada se nisu javili ili odgovorili da su primili mail... a oglas je ostao da stoji ...
--- Kraj citata ---
И ја сам исти такав оглас видео. Чак ми се човек и јавио и објаснио све то о чему Никола пише. А онда сам се ја упитао, а ко мени гарантује да ће тај тип мени паре вратити? И нисам га више контактирао... Али, искушење буде баш велико. Ми никад немамо довољно пара за оно што желимо и кад нам неко понуди ниску цену... kuku
Sale Rea:
--- Citat: Kapetan 28, 01, 2016, 09:38:28 pre podne ---svojevremeno na mojauto, naletim na auto koji je bio jeftinji 30% od realne cene... kontaktiram prodavca, kao on je radio u srbiji ali sada je u engleskoj, ali ako sam ozbiljan kupac poslace auto iz engleske za srbiju spediterom, moje je da platim speditera a ako mi se auto ne svidi on snosi troskove povratka....
--- Kraj citata ---
Ista priča i kod mene. Nije ostavio br. telefona pa smo mailom "dogovarali posao ". Kada sam mu rekao da ću da mu platim transport tek kada vidim auto, nije se više javljao. Pronašao sam na netu da je lik iz Mađarske ,poznati prevarant.
Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju