E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

Potreban majstor za vetrobran/nadkabinski prozor

(1/5) > >>

Srecko Sojic:
procesljah forum u potrazi za majstorom za vjetrobran/natkabinski prostor ali sve sto nadjoh su samo pitanja u vezi prozora i nesto stranih kataloga od vetusa. cini mi se da ce u mom slucaju morati da se radi po mjeri pa ne vjerujem da ce neki standardan vjetrobran iz kataloga biti od pomoci.

ima i plan B, a to je da radim sam od sperploce i poliesterskoh platna ali vrijeme je luksuz koji nemam na zalost

da li neko zna majstora koji bi mogao da napravi ovako nesto kao na slikama?

Zoran T:
Majstor Ivan 0642847847 od klirita radi vizire za motorcikle  negde na dusanovcu pa probaj pitaj...Plan B uradi sam koristi aluminijumski L profil i lexan 2-3mm.Lexan ce duze da izdrzi na suncu od klirita.

LSI:
Клирит је по структури полиметиметаакрилат, док је лексан по структури поликарбонат..
Оба су отпорна нa сунчеву светлост (УВ зраке), али је лексан жући, а клирит је прозиран више од стакла.
Клирит трпи разне видове обраде, може се обликовати на повишеној температури, док лексан то не трпи...
Али зато је лексан савитљивији, еластичнији, а производи се као пун материјал или са структуром саћа (уздужних рупа у материајлу)...

Можда би у техници "уради сам" могла да се направи конструкција од алуминијума (постоје профили које треба исећи на меру) и да се монтирају плоче од клирита или лексана...

Zoran T:
Pa na slici je upravo al ram sa necim prozirnim jedino ako nije mislio na komplet natkrivenu nadgradnju ili sl...

zankiki:
Ako je već alu ram, i to bez oblina, zar nije najbolje kaljeno staklo?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju