E, ovako treba... > Plovila
ALBIN 25 - Put do Srbije
zankiki:
Nasuprot tome ja o Holanđanima baš i nisam čuo lepe stvari...
Alexa:
Ja mislim da je to individualno, kao i kod nas, imas odgovorne ljude koji se drze dogovora i one druge. Ja sam u Holandiji kupovao prikolicu i camac, rezervisao smestaj bez kreditne kartice i sve je bilo ok. Treba imati u vidu da oni ne funkcionisu na isti nacin kao kod nas, sve je jednostavnije, lakse... Mi trazimo puno detalja (ustvari nama traze nase vlasti) pa to stvara "pat" situaciju jer kod njih toga nema. Opet kazem, sve je od slucaja do slucaja. Mene je covek koji mi je prodao prikolicu sacekao u dogovoreno vreme, uveo me u svoju kucu, posluzio, vodio svuda gde je trebalo da zavrsim papirologiju i ispratio kao da se znamo sto godina.
Zoran T:
Ekstra...resit ce problem,ofarbati camac a tebi puuuuuno lakse...sa uzivanjem da ga vozas i da ti lepo sluzi 25648 114
Alexa:
http://www.blocket.se/stockholm/Bellona_23_65701487.htm?ca=11&w=1
Neznam koliko je dobro ali, znam da nije skupo stri , jedino daleko u PM kuku
Mozda jedrilicarima bude interesantno. Jbga, 7,05 m duzine, tesko 1600 kg. ne deluje bas naivno.
Alexa:
"Albin 25" je sinoc konacno stigao u Veliko Gradiste. Danas je ocarinjen i sada ga ceka registracija i voda k5
Dugujem vam opis cele akcije i vise slika i to cu objaviti cim se dobro odmorim i sredim. Brod je inace u boljem stanju nego sto sam ocekivao, sve je besprekorno ocuvano u originalu i bez ostecenja. Onu naprslinu na izlazu osovinskog voda je covek sredio i ofarbao dno antialginom kako je i obecao. Jos je u brodu ostavio i celu kutiju farbe, valjak (nov 6589) i posudu da popravim mesta na kojima je lezao na prikolici. Inace, nismo se sreli posto je imao poslovne obaveze ali, sve je organizovao po prethodnom dogovoru i sve je obavljeno besprekorno. Ali, rekoh vec, pisacu drugi put detaljnije, stvarno je zanimljivo preci toliki put (ukupno 4600 km) korz sest drzava.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju