E, ovako treba... > Plovila
ALBIN 25 - Put do Srbije
Srecko Sojic:
bas iz pomenutih razloga sam se odlucio za manje i poliestersko plovilo, odnosno najvece koje moze da se transportuje drumom, da bih mogao da budem mobilan. jeste da je debela peripetija oko tovarenja i vuce, a i kosta vise ali nadam se da ce se to isplatiti vremenom kroz uzivanje i raznolikost
neptun:
--- Citat: Srecko Sojic 20, 12, 2015, 05:46:22 pre podne ---bas iz pomenutih razloga sam se odlucio za manje i poliestersko plovilo, odnosno najvece koje moze da se transportuje drumom, da bih mogao da budem mobilan. jeste da je debela peripetija oko tovarenja i vuce, a i kosta vise ali nadam se da ce se to isplatiti vremenom kroz uzivanje i raznolikost
--- Kraj citata ---
Jeste malo petljavina, al nije ni strasno. I kosta malo, al na moru spavas na brodu, pa nemas trosak smestaja.
Jedino treba imati vremena.
Ja se relativno brzo spakujem i natovarim brod, a jos spustam jarbol i tu mi ode neko vreme. Dobro je sto sve stavis u brod i kad stignes na more, cim ga spustis pocinje odmor. Posebno kad nema jarbola.
Inace ne isplato se sve to ako ne odes na bar 2-3 nedelje.
Alexa:
Upravo sam dobio informaciju od mog rodjaka da je brod isplatio u celosti i preveo ga na sebe. Ja sam trazio objasnjenje zasto je u oglasu pisalo da je ofarban ispod vodene linije i poliran i oni su to preneli prodavcu. Na moje prijatno iznenadjenje, on je obecao da ce do mog dolaska da sanira ono ostecenje na kobilici i ofarba dno. Nadam se da ce to uraditi kvalitetno (insistiracemo na tome). Ostaje mi samo da zakljucim da je tamo ipak posten odnos prema kupcu mada ipak nemogu da ne budem skeptican jer sam ceo zivot proveo ovde gde svako svakoga vacari na sitne fore sha
DuleN:
Nek ti je sa srecom, pa makar i neofarban 114
Ljuba:
--- Citat: Alexa 24, 12, 2015, 17:27:42 posle podne ---...Ostaje mi samo da zakljucim da je tamo ipak posten odnos prema kupcu mada ipak nemogu da ne budem skeptican jer sam ceo zivot proveo ovde gde svako svakoga vacari na sitne fore... sha
--- Kraj citata ---
Dosta dugo poslovno sarađujem sa strancima i trebalo mi je prilično vremena da se naviknem na to da REČ u tom svetu stvarno nešto znači, tako da te potpuno razumem 6589
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju