E, ovako treba... > Brodogradnja
DILEMA
maverick:
Zorane ovaj zadnji mi se svidja...meni su samo malo predugi ti hard topovi...to bih malo smanjio da lakse pecam ponekad...kolika je vidina u ovom dijelu sto kao nadkabina....
A brokeru, koliko kostaju te cijevi kod vas...kod mene ima jedna firma koja se bavi s tim...i nesto oko 15000 eura kostaju dvije cijevi duzine 11 metara...sad se ne sjecam koliki je bio promjer...ali kad sam cuo cijenu nije mi ni bilo bitno jh
Zoran T:
Ovaj je jos i najveci i najtezi oko 2t u kombinaciji metal sper.Najkomforniji jeste samo kokpit je 2.6*3m kabinski prostor oko 5*2.6m visina u kabini 1.8m visina u nadkabini 2.2m i pozadi min 15ks raspored kakav hoces mozes da stavis...
Zoran T:
I ovo bi bilo dosta zahtevno za rad a i kasnije za vadjenje itd zbog dimenzija al eto i puste zelje za malo vise komfora...Stavicu nesto malo prihvatljivije(kad uhvatim vremena) za pravljenje i kasnije koriscenje a sa nekim kolko-tolko komforom za 2+2 osobe...
Zoran T:
Eto malo sam se zanimao.Korito metalno 7.5*2.47m nadgradnja od sper+epoksi tezina oko 1.2t??/ unutra mesta i raspored kako kome odgovara deplasman na 25 cm je 1.7t na 30cm je 2.3t.Brz brod za motor od 9.9ks.
Zoran T:
zadnja slika nije iz te price.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju