Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Beograd na vodi
broker975fx:
Zadnjih godina sam poceo da se bavim turizmom i tu ima jedna aksiom a to je da su za uspeh pre svega najbitnije tri stvari a to su lokacija,lokacija i lokacija a ostalo ide posle toga. Vlast mrzim ali treba biti realan,ovo moze doneti posao ljudima a posle i prihode jer koliko sam razumeo nekih 32 procenata ide gradu i drzavi. Da je sve park to ne bi pravilo neki prihod vec samo rashod. Uostalom prekoputa ima lep park koji se realno slabo koristi samo treba preci most. Zivi bili pa videli,ovim nasim neverujem nista ali ovaj arap mi licno uliva poverenje.
Misha D:
Uvek ce biti zaludnih penzionera koji kritikuju sve sto se menja ili je bolje.
Kao: trebalo bi to jos jedno desetak godina sa razmislja i lupa prazna slama oko nebitnih stvari i da ostane sve kao pre rata.
Ko malo putuje po svetu videce da svi nesto slicno napravise i preporodise grad i drzavu, mi smo u medjuvremenu stihijski gradili po Kaludjerici, Zemunu, M.M.Lugu, Mirijevu....... i dalje ne vidimo od toga.
Ko nema nameru da nam ide na bolje neka ostane u svome svetu mediokriteta.
neptun:
Ti penzioneri koji kritikuju, najugledniji arhitekti koje imamo, su izgradili sve sto vredi u bg. A ovi sto ovo planiraju sve zajedno sa arapinom nikad u zivotu nisu sproveli nista.
Kapetan:
--- Citat: Misha D 01, 10, 2015, 10:06:56 pre podne ---Ko nema nameru da nam ide na bolje neka ostane u svome svetu mediokriteta.
--- Kraj citata ---
ili kako vodja rece "zatucanoj vecini" .... kuku
LSI:
Мишо, ово је први ваш коментар до сада с којим не могу да се сложим.
Тачно је да ће увек бити залудних пензионера, али овај пројекат је критиковало и много стручних људи, људи који иза себе имају добре референце.
Одлуке су у овом случају доносили људи који су, по свом знању и искуству у тој области, далеко од неких који су подигли глас против.
Мислим да то што неко мисли другачије не значи да се ради о томе да је медиокритет. На жалост, код нас нема времена и као да није обичај да се разговара о аргументима и да се на основу њих доносе одлуке.
Ја се само надам, понављам, да ће од свега овога нешто на крају ипак бити, а живот иде својим токовима, навићи ћемо се. А шта ће то до краја испасти, колико ће коштати и ко ће платити - то ће видети младе генерације и понеко од нас старијих.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju