The world of sailing - Svet jedrenja > Vesti iz sveta jedrenja i jedriličarstva
Jedrilica
IVANSNIBS:
Postovani, ne znam jesam li na pravu temu upao ili sam pogrijesio? Ako grijesim ne zamjerite mi jer sam nov pa nisam dovoljno upucen. Iz Crne Gore sam i kupio sam ove godine jedrilicu rivetto 750. Ne znam nista o jedrenju kad sam je kupio ali sam vremenom malo naucio u polako sa prijateljima usao u sustinu jedrenja. Mene interesuje kakva je jedrilica rivetto 750? Ima li ko da mi da link ili kakav pdf dokument ili video kurs za pocetnike jedrenja. Hvala puno na razumijevanju!!! Mogu da postavim slike da vidite kakva je jedrilica ali da naglasim da je nisam ni skupo platio a mozda i je jesam ali se meni tada ucinjelo da je to jeftino. Slike sad postavljam a platio sam je 2000 eura.
Da nema ko da prodaje balon jedro, dobio sam ga pocijepanog pa gledam nedje da ga zakrpim ali bih isto kupio kedno za rezervu. Ne znam kako se pravilno zove ali ga kod nas zovu balon jedro.
Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока
IVANSNIBS:
Kapetan:
cena je ok ne brigaj ... inace radi se o jako brzoj jedrilici u svojoj klasi ...spinaker ili balon jedro se kupuje po narudzbini , vidi ko dole sije jedra pa vidi za cenu .. za slicnu jedrilicu ja sam genaker (slicna izrada) platio oko 400 evra , te ne verujem ni da ce tebe skuplje da kosta...
ne kupuj polovno jer ne mozes znati za sva ostecenja...
MoravskiLubenicar:
Jedrilica je super! I izuzetno jeftina! Riveto na italijanskom znači samogradnja što znači da je neko po nekom kalupu lio korito i sam je uradio. Potraži po netu fotke jedrilica 750 i verovatno ćeš prepoznati svoje korito. SREĆNO!
Zoran T:
sail vrlo vrlo brz brod.Zahteva i znanje i posadu.Nekad u minitonskoj klasi izrazit favorit na svakoj regati.Hoce u "orcu" da prihvati nekontrolisano ako ne vodis racuna pa davi pod vodu i razmu a i do kabine zna da zalije kad je poteras.Savet ako duva jace od 3-4 bof krati jedra obavezno pogotovo ako si sam ili neiskusan.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju