Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Nadogradnja kabine na pasari vodičanka
zankiki:
Ne bih ja tu nešto puno dirao, ako si želeo čamac sa kabinom u kojoj nazad mogu ljudi da stoje izabrao si pogrešan. Iskreno, na nju ako nadogradiš nešto toliko visoko, kao prvo će ružno da izgleda, a kao drugo stvarno je pitanje kako bi se ponašala u iznenadnoj letnjoj oluji koja će te pre ili kasnije zakačiti.
Moj ti ja savet ako već želiš da nazad putnici mogu stajati i budu zaštićeni da radiš sa nekom tendom i ciradama sa strane. Ima jedna takva kod mene na marini, slikaću ovih dana kad odem, možda ti da ideju.
MiletaStamat:
Hvala veliko, svaka informacija mi je dobro došla. Pošto prvi put imam pasaru, Imao sam želju da kupim malo veću, ali koliko para toliko muzike, za pocetak mi je i ova super, a za kasnije cemo videti :)tako da mi je svaki podatak i savet dragocen.
Kapetan:
nista ne diraj... to nije camac za visoku kabinu
MiletaStamat:
Imam još pitanja. Pasaru koju sam kupio danas sam izvadio iz vode i prebacio u dvorište gde će stajati na prikolici do proleća i nove sezone. Na proleće želim da je malo osvežim i ofarbam deo od gume pa dole. Zanima me da li je potrebno ofarbati ceo donji deo, i ovaj gde je bio nanesen antialgin ili samo do njega, a da dole ponovo nanesem antialgin. Alge sam skinuo kompresorom za pranje auta, probaću još malo nekim deterdžentom i sundjerom ili četkom. Čitao sam na forumima da se stari antialgin odmasti, malo prešmirgla zatim ide podloga (prajmer) pa na isti antialgin. Da li je to tako. Bilo bi super da ne farbam novom belom bojom preko antilagina jer je odmah jeftinije. Prethodni vlasnik mi je rekao da pre farbaanja ne mora prajmer nego samo vodenom šmirglom matirati postojeću boju, i farbati novom jer već ima prajmer ispod stare. Molim nekog ako ima iskustva i vremena da mi to pojasni. Što se tiče nadogradnje staru ružnu tendu sam skinuo :) pa ću videti šta ću na proleće uraditi oko toga. Pozdrav za sve forumaše MOJE LADJE.
maverick:
Antialgin očistiš i osmirglas i naneses novi...ali to uradi kad sve ostalo sredis...evo ja nedavno radio jednu...
Bila je malo zapuštena...ali sad ne izgleda loše thumbup
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju