E, ovako treba... > Plovila

Zodiac Futura Mark II GT

<< < (2/3) > >>

Kapetan:
onaj iz NS je bio    Zodiac Bombard Typhoon 360s, Yamaha 5ks.
oglasa vise nema obrisan je ...

Zoran T:

--- Citat: Kapetan  29, 07, 2015, 13:45:34 posle podne ---onaj iz NS je bio    Zodiac Bombard Typhoon 360s, Yamaha 5ks.
oglasa vise nema obrisan je ...
[/quot

Ako nema onaj specifican znak z iza zadnje rucke i takav mali na nosu to nije zodiac vec licencna kopija.Mislim da nemac nebi svoj proizvod nazvao stranim imenom.
--- Kraj citata ---

vmiro:
Opasno se lomim oko kupovine. Na slikama stvarno dobro izgleda, jedino me muči godište...24 godine...Mislim da je materijal PVC, koliko je to bolje ili lošije u odnosu na Hypalon  ili neki drugi materijal vjerovatno je duga tema za diskusiju. U 24 godine materijali su vjerovatno mnogo napredovali pa vjerovatno ni tadašnji PVC nije isto što i sličan materija od prije 5-10 godina...

Zorane ima "Z" oznake na svim tim mjestima.... Nemac ?? Zar Zodiac nije Francuz ?

Poz

Zoran T:
Neznam sad tacno al mislim da je zodiac nemac doduse i bosh ima fabrike svuda...Razlika u materijalima je velika imaju komlikovane nazive pa ne pamtim al prosto zodiac ili domaci sport pa i tu desantnu desetku mozes da lepis na vruce vulkanizerskom peglom ali novije kineze ne a i pod rukom je na dodir razlika taj hip.... je meksi i gumastiji a pvc gledaj da izbegnes.Kad namazes glicerin gumeni smeksa na dodir ko decija guza a pvc ne.Na dodir zaj zodiac je isti kao i DC10 a recimo Ris (maestrali) ne jer imaju vise "plastike"u sebi.Moj sport 84godiste 2*lepljen peglom i tigrom i drzi.Godinama ga ne izduvavam samo dopumpavam ili izduvavam zbog temperature ima 64kg i tezi je nego kinezi(zvucnih naziva)te duzine.

LSI:
Кога занима да сазна мало више о овим материјалима, о хипалону и ПВЦу, предлажем да прочита текст који је у прилогу (извинте, мрзело ме да извлачим сличице и уклапам у текст).

Вама који имате гумењаке можда текст буде од користи.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju