E, ovako treba... > Plovila

Zodiac Futura Mark II GT

(1/3) > >>

vmiro:
Ima li neko iskustva sa dotičnim modelom čamca.

GT  model je malo stariji, iz 90-ih čini mi se, ali vidim da su ovi čamci prilično popularni, moguće je dosta opreme staviti na njih kao i motore do 50KS.
Navodno je za 6 osoba, ali ne čini mi se da 6 osoba može komotno da se smjesti ?

Pozdrav
mIRO

Zoran T:
Gde god pise Zodiac ako ti odgovara cena i duzina kupuj i ne razmisljaj puno.Nisam siguran kod kog modela mark2 ili 3 futura bi trebala(nisam bas siguran)da ima i klizne kobilice na naduvavanje pa se ponasa kao hidro gliser tj maltene leti.U vojsci koristili zodiac mark 2  mozes cigaru da ugasis o njega i ne vidi se.Sport je nekad pravio gumenjake(modeli 320 I 380)po njihovoj tehnologiji (materijalu) i konstrukciji.

Kapetan:
ako je to onaj u oglasima iz Novog Sada , odustani ..... covek nije imao papire a kada sam rekao da u tom slucaju nisam zainteresovan kaze ako treba nabavice papire za 100 evra...

vmiro:

--- Citat: Kapetan  29, 07, 2015, 10:05:41 pre podne ---ako je to onaj u oglasima iz Novog Sada , odustani ..... covek nije imao papire a kada sam rekao da u tom slucaju nisam zainteresovan kaze ako treba nabavice papire za 100 evra...

--- Kraj citata ---

Nije, našao sam da prodaje neki lik u Zvorniku.

--- Citat: Zoran T  29, 07, 2015, 09:39:55 pre podne ---Gde god pise Zodiac ako ti odgovara cena i duzina kupuj i ne razmisljaj puno.Nisam siguran kod kog modela mark2 ili 3 futura bi trebala(nisam bas siguran)da ima i klizne kobilice na naduvavanje pa se ponasa kao hidro gliser tj maltene leti.U vojsci koristili zodiac mark 2  mozes cigaru da ugasis o njega i ne vidi se.Sport je nekad pravio gumenjake(modeli 320 I 380)po njihovoj tehnologiji (materijalu) i konstrukciji.

--- Kraj citata ---

Da, ima te tzv. "speed tubes" sa obje strane. Cijena je ok i dužina, malo me muči godina proizvodnje, 1992, mada odlično je očuvan.

Poz

Zoran T:
Taj model sa tim speed tubes se pojavio polovinom 80tih.Leti preko vode i prevrce se na ledja sa jacim motorom(50ks+)ako ne vodis racuna. U vodi ostaje samo kavitaciona ploca i te tubice dodiruju vodu.Na slici deluje ok treba proveriti  spoj kz i komore spoj tih speed tubes i komore i krajeve komora iza kz.Godiste nije bitno to je zodiac.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju