E, ovako treba... > Oprema

Roll bar

<< < (5/7) > >>

Kapetan:
sve 4tri tacke aktivne .... sutra montaza panela ....

cekamo sutra elektricara ako dodje odo u vodu oma : )

zoki novus:
Svi bre Nikola kupise jedrilice za svaleraciju a jedino ti za restauraciju... kuku

srsa:

--- Citat: zoki novus  16, 07, 2015, 00:22:58 pre podne ---Svi bre Nikola kupise jedrilice za svaleraciju a jedino ti za restauraciju... kuku

--- Kraj citata ---

Па кад воли човек. Пусти га, жива душа.  ffff

ANASTASIA II:
Bice to sve ok,ne izgleda to lose,videces kada bude zaduvalo pa onda srafi i dotezi ako bude bilo potrebe.a tog elektricara sutra ustroji i ne pustaj dok sve ne zavrsi i SPUSTAJ bre to sokocalo vise u vodu,prodje leto. Nego de kazi jesi li uspeo da prevarante Zorana i Laleta ( Zoran Sail) nateras da postave jedra?

neptun:
Kap. Dobra ti je ova instalacija. Al vidi, ubaci brod u vodu plovi par nedelja sa porodicom pa ces vidis sta ti treba, a sta ne. Ja sam solarne panele izbacio. Tj nosim jedan za svaki slucaj. Motor se koristi na jedrilici svaki dan i pravi dosta struje. Verovatno ti je frizider problem, al ima tu i drugih resenja. Dizi jedra i brisi iz tog zaliva dok je sezona.
Ja sam trenutno zagovornik sto jednostavnijeg broda. Samo neophodne stvari inace si propao. Samo popravljasi,  brines. Ribas, podmazujes. Glavno je da kad krenes  na jedrnje uzivas u plovodbi, sve mora da bude ispravno 100%. Ja alat imam, al dok sam na moru mora sve da radi bez popravljanja, a recept za to je jednostavan brod. Ne mora na brodu da bude kao u stanu, pa i odes na brod da bi bilo drugačije. Dizi jedra i pra ac sporade...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju