E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Aktuelno stanje u GR
Kapetan:
--- Citat: neptun 11, 07, 2015, 15:20:56 posle podne ---ne znam za naftu, al benzin nije siguran u plasticnij kanti u autu.
kad kreces. jel brod u vodi
--- Kraj citata ---
Ma necu da razmisljam ... ide u ladju na zamraceno mesto ...
Zahvaljujuci nasoj kapetaniji krecem u ponedeljak , neki lik je ranije otisao sa posla i zakljucao pecate pa nisu mogli u petak da mi urade papire za dingi ... Plan je u utorak da resim ulazne papire tamo (Tranzit log) , uradim poslednje provere i odo u vodu :)
Zoran T:
Sto uopste u kanister.10 flasa od od cocacole i rasporedis ko nekad.Kad sipas bacis netreba da vuces kanister nazad.
tangabravo:
Što kaže čovek može i u flaše , a i u kanisteru nije nikakav problem što bućka samo da nije na suncu , može bilo gde u potpalubljhu i da bude kanister knap pun da manje bućka. Ja sam držao u krmenom spremniku i čak se nije ni naduo
Kapetan:
na kraju je bio kanister pa u prtljaznik do broda , posle u brod... inace dizel u makedoniji je oko 0.9 evra... sad sam u Srbiju doneo jos 20 litara... kvalitet je odlican ... spremam se na godisnji i tacno ce biti taj kanister od 20 litara i brdo flasa od 5 litara po kolima .. isplati se apsolutno ..
Kapetan:
inace grci ko grci .. digli su pdv... Miljan mi javio u ponedeljak na ostrvima digli, ja bas u kafanu tada bio trazio racun kad u Volosu i dalje 13 % ... cuje u Volosu jos uvek 13% .... zabole grke za sve ...
citam danas u novinama skocio giros u grckoj .... kazu od 2.5 do 4 evra.. pa tako je bilo i prosle godine a i ove... ne verujte novinama...
kes sam normalno dizao sa bankomata....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju