E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Aktuelno stanje u GR

(1/5) > >>

tangabravo:
Jedan moj klinac koji ima grka kod koga je stalno odsedao , čuo je se sa njim pošto je nameravao da ode dole , a grk mu je poručio da ako vodi decu da ne dolazi. Ima li ko kakva saznanja sa lica mesta iz prve ruke . Kakav sam batlija još će se zalomiti na meni baš kada sam rešio da osolim trup oops

Kapetan:
ja imam sa par strana vesti da se nista kriticno ne desava... Miljan je danas otisao dole cekam da mi i on kaze, a verovatno ce i preneti ovde iskustva ...

Ono sto znamo su problemi sa bankomatima tako da treba poneti kes
Trenutno mi grcki majstori rade na brodu i nabavljali smo iz Atine neke delove (Windex , usisne papucice...) ... posto ne moze da se uplati preko banke platili su karticom online i delovi stizu ....

goriva ima, kafane su pune.... cene stanova u Solunu su od 120 evra do 350 evra kvm da biras...

ja idem ovih dana dole, Velja u nedelju tako da cemo imati vesti .....

da li je definisao zasto da ne vodis klinca ?

LSI:
Синоћ, око пола десет, обавио разговор с братом од тетке, који је већ месец и по дана у непосредној близини Солуна, недалеко од аеродрома.

Продавнице уредно снабдевене.
Нема било каквих несташица.
Редови пред банкоматима - обично до десетак-петнаест људи, који чекају таман толико колико је потребно аутомату да обради укуцане податке и избаци паре. Пара има и ретко се дешава да аутомати остану без новца.
У радњама и ресторанима могуће је плаћати и готовином и картицама.
Нема ни неке посебне нервозе ни забринутости.
Плаже пуне купача.

Рекло би се - стање сасвим нормално.
Шта ће се догађати у наредном периоду, нико не зна. Све што бих даље написао потпадало би под нагађања.

Препорука: понесите нешто више готовине него што бисте иначе понели, водите рачуна да стално имате пун резервоар горива, ако идете аутом - никад се не зна.

И уживајте за све нас који не можемо на пут с вама!

И да додам, не знам да ли сте чули, у Паралији Јагодинци отворили своју испоставу. Палма отворио канцеларију за Србадију. У случају било каквих проблема (здравствених, финансијских...) можете да одете код њих и велика је вероватноћа да ће вам некако помоћи.

cheda:
Ja idem sutra, pa cu javiti kakvo je stanje :)

tangabravo:
Ma kapetane koji crni klinci , pa ja nemam ni žene a kamoli dece , nego taj moj klinac-drugar da nevodi svoju decu, a grk nije ništa precizirao. Inače ja primam TV palmu pa sam gledao tu emisiju. Dobro je da je sve OK , ja se već bio popišmanio sail

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju