Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Dunavci

<< < (3/4) > >>

zankiki:
Slabo ja pecam leti, uglavnom plovimo porodično, a kad njima zahladi na Dunavu, počinje moja sezona pecanja.

Znači odprilike sa plovnog puta pod pravim uglom. Po sredini, uz neku stranu? Našao sam na forumu dve teme o ovom terenu, ali nigde o uplovljavanju.

Misha D:
vidi se plicak sa granjem levo i desno na ulazu.
Googl maps vidi se sve

zankiki:
Vratih se sa puta, informacije se bile više nego korisne. Pisao sam dnevnik / izveštaj sve vreme, dan - dva da sredim slike pa ću postaviti.

MoravskiLubenicar:
Lepo ste se proveli nadam se. Interesuje me kako je sa vodostajem ispod Pančevačkog mosta oko Bele stene, ima li mnogo sprudova, kakav je ulaz u Turski rukavac i kakav je izlaz...čujem da je Dunav kod Belegiša izuzetno plitak, a neko mi reče i da je  plitko iznad  mosta za Borču, da se ne može  u rukavce kod Vojnih bašta (meni poznate ade kao Vučje ade, termin iz sedamdesetih godina)...Ako neko nešto zna molim za informacije i HVALA...

Misha D:
Ulaz u Male vode kod Bele stene sada ima oko 2,5 i toliko i na izlazu. Ako ne poznajes teren, plovnim putem pored Panceva jos uvek idu veci brodovi.
Belegis samo plovnim putem gde je sada preko 5m.
Vojne baste zaboravi, a sta bi trazio tamo kada plovni put kod mosta ima preko 5m.
Generalno, pratiti plovkove ili Garmin gps i svuda plovnim putem nije problem, a svi rukavci su sada na granici plovnosti.
Ko sada pokusava da krati krivine ili ima mnogo iskustva ili malo pameti.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju