Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Dobar vetar plava ptico

<< < (9/9)

djbtea:
nema shta  sha bili je naj mrak obozavam ga kao i on mene e moj hogare imash srece  bili je bili 114 114 thumbup ako neko ima boljeg i lepsheg neka  pokaze a do tad evegi shipak na moga bilija tamburanje

MoravskiLubenicar:
Neka su zdravi i živi! Zaista je lep pas...a i karakteristike su mu super. Ja ne gledam rasu  meni je svaka živinka živinka...imam i jednog laso apsa  Mimi (greškom dobio ime  našli ga na ulici sa tri meseca svog ućebanog i mislili da je žensko jer obično njih izbacuju kad ga ošišali i okupali MUŠKO) taj je 5 kg ali je opasan kao lav, srčan , neustrašiv, odan , u stanju je da se pobije  i sa 8 puta većim bobteilom Čupom.

HOGAR:
Moja žena i ja hranimo i pojimo lutalice,kolokvijalno,tako da nismo baš neki snobovi oko živinki  lol,a da se moja žena pita imali bi pun stan istih,što,kada malo razmislim,i ne bi bilo tako loše,mog'o bih da se preselim na čamac a ''njima'' da prepustim stan  sajkaca ha

HOGAR:
A što se tiče Vaših čupavaca,ja bih to sve izgnjavio,od milošte,naravno  jh.Terijera ne bih poveo,jer on bi to uradio bukvalno,na žalost  XKJHDGASED.  kuku .Pored sve dresure i stranih jezika  6589,ako mu se pas ili psi ne poklone,kao šefu,to biva kao kada baciš kuglu medju kegle  taz.Od kako je imao okršaj sa dva pita i jednim stafordom,al istovremeno,oko trećeg pita u vidu ženke,ne biva bez povodca,jok more  kuku.Kakav je ološ,po dolasku kući je još sat vremena zapev'o na vratima, da ga pustim nazad,dok sam mu čistio rane istovremeno.Meni samo ostaje da se okrenem  flasica ,pojede mi ovo malo džigerice

MoravskiLubenicar:
 stri clap thumbup

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju