Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Dobar vetar plava ptico

<< < (8/9) > >>

HOGAR:
Citam ovo i ziv se raspekmezih  kuku,od ljubomore,naravno.Imam nemackog lovnog terijera,te oni koji poznaju ovu rasu znaju zasto sam ljubomoran,na Lubeničarku i njenu posadu.Elem,ovaj moj mora na povodac i kada smo u marini,inace,vadio bi ga negde oko ade Čibuklije iz vode,otprilike  kuku.Lud 300 posto i to ti je,a naopako da vidi neku životinjku na drugoj obali,samo BUĆ i ajd ćao,pa kad se vidimo .Uskraćen sam  za uživanja by Lubeničarka i slatka čupava posada  XKJHDGASED ,a sad idem da se utepam  nutss

HOGAR:
   evo ga zlotvor

MoravskiLubenicar:
Moj najdraži junak HOGAR, ne utepuj se. Imam ja Crnog, prvi put na Dunavu je bio sa 3 godine, jurio je patku do pola Dunava na plovnom putu kod Belegiške ade i kada smo se spremili da krenemo brodom za njim jer smo mislili BALDISAO UDAVIĆE SE on odluči da se vrati (patka ga mamila da sakrije mlade koji su bili na Adi) jedva je doplivao...od tada   u vodu ulazi SAMO DO KOLENA stri

HOGAR:
Čekaj b'e,ovaj tvoj je ptičar,mor'o je,a ovaj moj je svaštar  kuku,taj ne bira,mada na sreću još ne juri ljude  kuku.Razne rase sam gajio i odgajio,al ovaj je zajebao vek,15kg srce i jedan kg meso  kuku.Srećom,i kada se mazi isti je odnos u kilaži  llll

HOGAR:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju