Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Dobar vetar plava ptico
HOGAR:
Citam ovo i ziv se raspekmezih kuku,od ljubomore,naravno.Imam nemackog lovnog terijera,te oni koji poznaju ovu rasu znaju zasto sam ljubomoran,na Lubeničarku i njenu posadu.Elem,ovaj moj mora na povodac i kada smo u marini,inace,vadio bi ga negde oko ade Čibuklije iz vode,otprilike kuku.Lud 300 posto i to ti je,a naopako da vidi neku životinjku na drugoj obali,samo BUĆ i ajd ćao,pa kad se vidimo .Uskraćen sam za uživanja by Lubeničarka i slatka čupava posada XKJHDGASED ,a sad idem da se utepam nutss
HOGAR:
evo ga zlotvor
MoravskiLubenicar:
Moj najdraži junak HOGAR, ne utepuj se. Imam ja Crnog, prvi put na Dunavu je bio sa 3 godine, jurio je patku do pola Dunava na plovnom putu kod Belegiške ade i kada smo se spremili da krenemo brodom za njim jer smo mislili BALDISAO UDAVIĆE SE on odluči da se vrati (patka ga mamila da sakrije mlade koji su bili na Adi) jedva je doplivao...od tada u vodu ulazi SAMO DO KOLENA stri
HOGAR:
Čekaj b'e,ovaj tvoj je ptičar,mor'o je,a ovaj moj je svaštar kuku,taj ne bira,mada na sreću još ne juri ljude kuku.Razne rase sam gajio i odgajio,al ovaj je zajebao vek,15kg srce i jedan kg meso kuku.Srećom,i kada se mazi isti je odnos u kilaži llll
HOGAR:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju