Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Kajakom kroz Arkanj 10.5.2015
LSI:
--- Citat: Ljuba 15, 05, 2015, 18:26:32 posle podne ---Lazo, obavezno da javiš ako nešto saznaš o prohodnosti! U tom slučaju eto i mene sa mojim brodom, to bi bila prava stvar.
--- Kraj citata ---
Љубо, када сам купио чамац, то ми је била прва идеја - да отпловим до "Краја света", до кафане за коју ме везују предивне успомене, и до Гардиноваца, где имам драге рођаке. На жалост, до сада нисам стигао поштено да запловим али ове године...
Али да не кваримо човеку тему - одушевио сам се кад сам видео текст и слике - а ми ћемо бити на вези и обећавам да ћу јавити каква је ситуација. Биће ми драго да кренемо заједно.
milosdam:
6589 Hvala svima na lepim rečima.
Što se tiče dubine kanala, prošo je jedan čamac od početka kanala do Gardinovaca, ali je bilo mnogo mesta gde je dubina 1m ili manje.Na slici br 22 se vidi most preko kojeg smo prevlači kanue.U kanalu Burma pred izlazak na Dunav ima 4-5 komada oboreni stabala.Ali najbolje da pitate Jovana 065 4459103 on taj teren zna najbolje.
Pozdrav svima do sledeće prilike.
namcor:
predivno 25648
Drivee:
Pozdrav, Arkanj prvi dobija vodu u koviljskom ritu, odmah posle gardinovaca, na vodostaju 350 moze da se prodje cime zelis. eh, ne bas cime zelis ali camac 6-7 metara bez problema. Treba se cuvati trave..
maverick:
Prekrasne slike, mada s obzirom na neiskustvo malo mi je previše hrabro staviti porodicu u kanu, ali jad sve je dobro proslo thumbup
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju