Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Kajakom kroz Arkanj 10.5.2015
milosdam:
Ovo je avantura u pravo smislu,jer sam prvi put u kajaku a još "sam" sa porodicom.
Na izložbi pasa u Staroj Pazovi sam upozno Jovana Bodrožića-Bušmana.Čoveka prirode o kome je pričao i Memedović a i Petar u emisiji 5skazanju.Preko Faceb..k sam ga kontaktiro i dogovorili se o jednodnevnom krestarenju Arkanjom.Kružnom rutom Čortanovci-prelazak Dunava-Gardinovački kanal-pa uzvodno kanalima ka Arkanjskom mostu-pored srušene kafane "na kraju Sveta"-paprema Dunavu-do najtežeg dela puta (poslednja slika kanal Burma).Izašli smo na Dunav i vratili se u Čortanovc.Posle 11 sati veslanja sa 4 odmora i jednim ručkom.
Dali fotografije dočaravaju koliko je to lepo?Neznam.Mi smo još pod utiskom.Planiramo ponovo.Što pre, jer mnoge stvari nismo videli a ni komaraca nije bilo.
Ovom reportažom hoću da izrazim veliku zahvalnost Jovanu, na njegovom umeću i znanju.Da nas sprovede kroz takvu lepotu sa malo reči i bez ijedne rizične situacije.
milosdam:
još slika
milosdam:
i još
milosdam:
i još
Ljuba:
Divota!
Da li znaš ima li se tamo iznajmiti camac pa da se kampuje/peca par dana, oni lokvanji su vrh!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju