E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Bodi za zastitu

(1/3) > >>

pendula:
Dali je neko stavljao ili mazao na dno ili ti na plovnu povrsinu camca,Bodi masu za zastitu kola pa tek onda antialgin.

Drivee:
Mislim a nema svrhe, krvi kamen ili nesto u vodi ce to naceti i opet krece da rdja... e sada.. mozda stvarno radi..nisam video

maverick:
Mazao susjed na metalni čamac....nanosio je kompresorom...i nije stavio antialgin...i drzi camac na vezu i provoza se malo do plaze ...rostilj i tako to...ne peca...mazao je prosle godine pred kraj ljeta....jos nista nije otpalo...prije mazanja camac je pjeskario....kad dode na plazu malo one ljige sto se uvati obrise krpom...e sad koliko ce drzati ne znam...i da napomenem da gore ima lamu 4...pa nema ni neke brzine ni glisiranja

maverick:
I da napomenem...unutrasnji dio je mazao nekim sivim ....i to jako lijepo izgleda...kaze ne peče ga lim po nogama kao prije...zavirivao nedavno ...dosta kompaktno i debelo izgleda....

dragand:
      Negde na forumu sam pročitao da bodi nikako ne treba stavljati jer je veliki problem kasnije ga skinuti kad ispuca ili krene da se ljušti. Čini mi se da sam pročitao i da hoće ispod njega da se zavuče voda. Tako da bolje ti pronadji na forumu detaljnije u vezi toga.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju