NAUTIČKI E-SHOP > Beomarine.rs
Cenovnik pranja trupa
Kapetan:
--- Citat: BeoMarine 27, 04, 2015, 13:47:34 posle podne ---Jarbol ne smeta a maksimalni gaz je 1.5m prilikom nailaženja na platformu. Evo slike od pre par minuta pa možete videti kako to izgleda.
--- Kraj citata ---
sve jasno ! :) a sto ne bi mogli i pranje i antialgin sve kod vas? meni generalno treba antialgin posto je brod stalno u vodi
ujedno svaka cast na inicijativi , odlicna varijanta ! em nije skupo em prakticno !
BeoMarine:
Uslugu smo uveli kao alternativu anti alginu, prilikom skidanja starog i nanošenja novog sve bi odlazilo u vodu. To je nešto što želimo da izbegnemo iz ekoloških razloga.
Pranjem pod pritiskom, u vodu isključivo odlaze nagomilani slojevi algi, vraćamo ih odakle su i došle. :)
Kapetan:
--- Citat: BeoMarine 27, 04, 2015, 16:47:21 posle podne ---Uslugu smo uveli kao alternativu anti alginu, prilikom skidanja starog i nanošenja novog sve bi odlazilo u vodu. To je nešto što želimo da izbegnemo iz ekoloških razloga.
Pranjem pod pritiskom, u vodu isključivo odlaze nagomilani slojevi algi, vraćamo ih odakle su i došle. :)
--- Kraj citata ---
ma slazem se , i skidam kapu ... nego meni treba antialgin :)
Misha D:
U tabeli se vide i velicine brodova preko 10m.
Na koliku tezinu su atestirani platforma i nosaci?
Metalna plovila preko 10m su i preko 10t.
Kapetan:
--- Citat: BeoMarine 27, 04, 2015, 13:47:34 posle podne ---Jarbol ne smeta a maksimalni gaz je 1.5m prilikom nailaženja na platformu. Evo slike od pre par minuta pa možete videti kako to izgleda.
--- Kraj citata ---
dobro pitanje, na slici sa strane se vidi jos jedna platforam ali dosta veca od ove u prvom planu
mozda dodjem da skinem alge pa na gemax na antialgin ako mi spuste cenu :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju