NAUTIČKI E-SHOP > Beomarine.rs

Cenovnik pranja trupa

<< < (3/5) > >>

Kapetan:
ajd jos jedno pitanje... ovo detaljno pranje trupa se zavrsava sa cistim koritom (do farbe) ili postoje ostaci algi ?

sta znaci upotreba dizalice ? da li se ona sabira sa cenom detaljnog pranja?

ili ajd ovako .. ja dodjem sa jedrilicom ALOA 23 (neka bude 7 metara ) ... i vi me pozovete kad je gotovo detaljno pranje trupa  , koliko to kosta ?

broker975fx:
55eur okacio covek cenu

Kapetan:

--- Citat: broker975fx  27, 04, 2015, 22:45:53 posle podne ---55eur okacio covek cenu

--- Kraj citata ---

a kako da natovarim jedriliccu na platformu ? zaronim pa na krkace je dignem ... bice dobro ako je 55 eur , ali ne znam cemu cena dizalice ...

Ako je dizalica posebno da li dizalica izbacuje na obalu ili gde ? pitam jer bih skinuo alge i onda na obali antialgin i slicno , naravno neradnim danima za inspekciju :D

BeoMarine:

--- Citat: Misha D  27, 04, 2015, 20:12:19 posle podne ---U tabeli se vide i velicine brodova preko 10m.
Na koliku tezinu su atestirani platforma i nosaci?
Metalna plovila preko 10m su i preko 10t.

--- Kraj citata ---

Maksimalno opterećenje dizalice koje možete videti na slici dole je 15t. Bez problema ćemo podići vaše plovilo

--- Citat: Kapetan  27, 04, 2015, 21:28:01 posle podne ---ajd jos jedno pitanje... ovo detaljno pranje trupa se zavrsava sa cistim koritom (do farbe) ili postoje ostaci algi ?

sta znaci upotreba dizalice ? da li se ona sabira sa cenom detaljnog pranja?

ili ajd ovako .. ja dodjem sa jedrilicom ALOA 23 (neka bude 7 metara ) ... i vi me pozovete kad je gotovo detaljno pranje trupa  , koliko to kosta ?

--- Kraj citata ---

--- Citat: Kapetan  28, 04, 2015, 00:35:41 pre podne ---
--- Citat: broker975fx  27, 04, 2015, 22:45:53 posle podne ---55eur okacio covek cenu

--- Kraj citata ---

a kako da natovarim jedriliccu na platformu ? zaronim pa na krkace je dignem ... bice dobro ako je 55 eur , ali ne znam cemu cena dizalice ...

Ako je dizalica posebno da li dizalica izbacuje na obalu ili gde ? pitam jer bih skinuo alge i onda na obali antialgin i slicno , naravno neradnim danima za inspekciju :D

--- Kraj citata ---

Upotreba dizalice (platforme) se plaća samo ukoliko se radi servis plovila, a u cenu pranja je uključeno i pranje i dizanje plovila.
Plovilo je sve vreme iznad vode. Detaljno pranje je kod plovila koja su bila duže vreme u vodi.

Kapetan:
mene ste ubedili :) kako radite sada oko 1. maja ? i kada je najboje doci ?
antialgin zadnji put stavljen pre 3-4 godine... alge su male i ljigave ... plasticno korito

kolik traje postupak da vidim dal da pijem kafu negde pa vrnem ladju istog dana , ili da organizujem prevoz kuci :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju