@EIDD
Trgnuli su se malo, sudeci po novim modelima i vebsajtu. Ovo sto oni nude je neka verzija izmedju T-500 i K-630, duzine 5,6 metara. Interesantno, vredi pogledati. Nekada su imali kopiju Istranke T-500, ali su vlasnici originalne Istranke tvrdili da je boje uzeti polovnu istranku nego tu novu tzv. pribojku. Ja licno u te price ne verujem. Ovo treba pogledati, ali racunaj na brzinu od 10-12 km/h.
Konaktirao sam Poliester Priboj i cena camca sa kabinom (znaci bez nadkabine) je
4900e + PDV. Za te pare dobijes plastiku, gumu, prozore, vrata, bitve i signalizaciju. Racunaj da treba da se naprave podovi i sundjeri za sedenje, lezanje. Razume se, trebaju tu motori i verovano komande. Od dodatne opreme ti treba nosac za pomocni motor, merdevine, eventualno ogradica, tenda, tehnicke drndboce (sonar, GPS, autopilot, radar, raketni lanser, kad moze Abramovic sto ne mozemo i mi :

:), prikolica i oprema camca tipa veslo, caklja, sidra, pojasevi... Na 5.6m bi mozda mogao da se resi i problem klonje, najveci nedostatak istranke. Sve u svemu, ovo u ekono ful varijanti moze da izadje na cirka 12.000e. Interesantna ponuda, ali daju
garanciju od svega 6 meseci !??? Ja bih ovo u svakom slucaju pogledao.