E, ovako treba... > Metalni čamci

od virtuale do reale

<< < (20/47) > >>

Zoran T:
Nije to velika cena.Ja razmisljam o bunda platnu za satore.Iskustva sa dugogodisnjih kampovanja su da sve tende vremenom prokisnu one plastificirane ili gumirane teze ali kad ih ugrehe sunce prze na 30cm nedaj boze rukom da ih dodirnes.Obicno na stepu probiju.Hvala za adresu pogledat cu.

Bakara:
To si u pravu, greje kroz njih bas jako :/
Ako mozes, baci neki link ili sliku za to bunda platno za satore, sad prvi put cujem za to... Javice se i Qsha sigurno, da nam kaze sta je on koristio  thumbup

Zoran T:
He he he za to baci link omladinci ce da umru od smeha jer sam kompjuterski nepismen ali totalno.Bunda platno je platno za satore one starinske.U kralja petra oko broja 47 ima dve radnje samo sa materijalima prva je Yu sorbon ili sl a druga je 50m nize i na uglu balkanske malo pre narodnog fronta ima jedna sa materijalima pa kad mi bude zgodno pogledat cu pa javljam.Negde na nbg u zorana djindjica iza ledja ceptera otprilike bila slovenacka Induplati jarse firma sa platnima za tende.Cena belosvetska za izbegavanje kvalitet vrhunski.Neznsm dal jos postoji.

Qsha:

--- Citat: Bakara  16, 06, 2015, 13:15:12 posle podne ---@Qsha
stari dunavski vuce , secas li se koliko te kostao materijal bez platna? I ja planiram nesto slicno, a za platno imam vec opciju ;)
Inace, super ti je ispala tendica!

--- Kraj citata ---
Bakara druze...ne znam koliko bi sada kostale cevi aluminijumske 20mm precnika...jer sam ja iskoristio neke koje sam imao,a sto se tice ostatka materijala tu su samo nosaci i zglobovi (plasticni) koje sam narucio preko "e-shopa NA VODI" i kostalo me je oko 1600 din...a za platno sam iskoristio najobicnije belo debelo platno koje mozes da kupis bilo gde,meni nije bilo potrebno da bude nepropustivo ili tome slicno!samo da drzi hladovinu dok se vozim sa decom,a bela boje najmanje upuja i privlaci sunce tako da sam se odlucio za belu boju.A sto se tice ukupne duzine cevi to ti dodje 4kom x 1.35m-ukupno 5.4m tj. jedna cev od 6m jer ne moze manje.
I sklapa se perfektno malo ispred pente, i ne smeta za skretanje pente

Zoran T:
Prodjo pored radnji u Kralja Petra i stvari stoje ovako.
  Bunda platno smb boje 160 duzine 950 din/m
  Tenda platno razni dezeni i boje 120cm koje nije uv nepropusno 850 din
   Tenda platno uv neproousno tj ne zari ispod 1050din
   ta shoteks kaze deblji i nije kineski 140cm je 500 nezna za uv a sva platna su vodonepropusna.
 E sad ....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju