E, ovako treba... > Metalni čamci

od virtuale do reale

<< < (19/47) > >>

Qsha:
Pozdrav Zorane,ja sam pre neki dan napravio tendu za camac ali je duplo kraca od te koju ti hoces da pravis....evi ti neka slika pa mozda ti padne na pamet jos neka solucija.... 114

Bakara:
@Qsha
stari dunavski vuce , secas li se koliko te kostao materijal bez platna? I ja planiram nesto slicno, a za platno imam vec opciju ;)
Inace, super ti je ispala tendica!

Zoran T:
Lepo se uklopila na 402-ku.Meni bi trebalo 2 takve i jarbol zbog svetla.Koji ili kakav si materijal koristio kao platno i posto je.Jel je pakujes  ispred motora predpostavljam da onda ne smeta.

Zoran T:

--- Citat: Bakara  16, 06, 2015, 13:15:12 posle podne ---@Qsha
stari dunavski vuce , secas li se koliko te kostao materijal bez platna? I ja planiram nesto slicno, a za platno imam vec opciju ;)
Inace, super ti je ispala tendica!

--- Kraj citata ---

I na 370 bi to bilo ekstra slicni su camci.Nego koji materijal za platno.Usput jel zameni propeler jel bolje sad.

Bakara:
E Zoki, zamenio sam elisu, mislim da sam i pisao u temi o Tomosu 10. Uglavnom, motor mnogo lepse radi i ide u prave obrtaje, a brzina je malo veca. Mislim da cu da se poigram sa trimom, za svaki slucaj.
Za tendu, u pravu si, ovako nesto bi leglo, ili kao sto je pravio SaleNB. Za materijal sam planirao da koristim takozvani "Sotex" koji je nepromociv i koristi se za izradu ranaca. Ima ga u yu sorbon-u, to je u Aleksandra Dupceka 5, u Zemunu, preko puta Metro obuce na samoj stanici GSP-a:

google maps link

Ako se ne varam, cena za metar je oko 350 din, ali ne znam koja je sirina, jos nisam otisao do njih

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju