E, ovako treba... > Metalni čamci
od virtuale do reale
Zoran T:
Koje su ovo elise???Starija tera ok lakse radi penta brzina ista a sa crvenom se muci penta.Ima li ovaj stezac negde da se kupi ili da pravim drugi???
marke:
Pozdrav Zorane, "starija" elisa je "sporija" s manjim hodom, verovatno 120 a nova je izgleda 160 ili 140.
Razlika je u tome sto brza elisa gura manje vode brze a spora elisa vise vode ali sporije. Kad na tezak i spor camac stavis brzu elisu ona optereti motor a ne ubrza camac dovoljno pa opterecuje motor. Probaj da kupis 120 elisu (pise na njoj).
114
Zoran T:
Hvala Marke.Sa starijom gura 10-11 kmh(pun camac ili sam svejedno) penta lepo radi i mozes malo da oduzmes gas.Sa novijom gura 1km vise. Penta radi sa opterecenjem(ne greje se proveravao) i nema oduzimanja vec gas do kraja a kad skrenes gubi obrtaje.Pitao u radnji kazu 140 (novija) .Obe su istog precnika.Hteo sam brusilicom da je malo doteram al se plasim da ne izgubim hladjenje.Ako ne nadjem nesto izmedju ili bar kao staru bi ce doterivanja.
Zoran T:
Da pokusam da rezimiram.Od spustanja u vodu krajem jula (28.07) do juce potrosio sam 1.7lit ulja(2%) 85 lit benzina presao oko 450km sa tomosom 4 ffff ...Juce izvadjen camac izgleda ovako
Zoran T:
Pun je neke ljige odozdo a ima i trave...Od ostecenja imam sl 1 i sl 2 na pecanju (27.12) od naslanjanja na panj ogulio boju ovo ostalo neznam od kad je al bio je vezan uz druge camce a na tabanu jedno parce pokazalo koroziju najverovatnije na tom mestu moj propust prilikom zastite i farbanja XKJHDGASED...Camac je prosao i velike alauke i lepo vreme(najvise me je brinuo mraz za novu godinu)ispunio je sve zahteve bez vecih poteskoca na prolece malo doterivanja i ??? neznam sta cu s njim ako stigne drugi... sajkaca
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju