E, ovako treba... > Metalni čamci

od virtuale do reale

<< < (45/47) > >>

Kapetan:
To lutko :)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Bakara:

--- Citat: Zoran T  09, 08, 2015, 10:30:02 pre podne ---Sredio pentu,demokratski sam joj zapretio drugim karburatorom  kuku,skinuo samo aluminijumski konektor na crevu benzina i odma proradila.Srecom to sam odma prvo uradio.

--- Kraj citata ---
E to je i mene zezalo, pocne da uvlaci vazduh na konektoru bez ikakve najave, vrati gorivo u rezervoar i ostanes bez motora obicno u nezgodnoj situaciji. Zna tomos kad je frka, pa tad otkaze  jh

Ja sam to resio tako sto sam crevo rezervoara povezao direktno na pumpu, jer ionako sve uvek stoji na camcu pa mi nije problem.
Inace camac izgleda super, a iz price vidim da je ekstra plovan! Da sam blize, pa da ti pozajmim desetku da probas da vidis kako ide, i mene zivo interesuje kako se ponasa sa jacim motorom i koju brzinu postize.

Zoran T:
Bakara nije problem mozemo na pp  da se dogovorimo i organizujemo ili vikend ili neko popodne uz  114

dragand:
Čuj probali talase... a0335 Koliki su bili talasi... nismo stigli ni da snimimo vožnju... A leteli smo sa ovom zokijevom ladjom sa talasa na talas kao da nas goni banda pirata  k5

Zoran T:
Juce nas talasi sprecili da probamo Draganov johnson 15.I kod njega duga osovina a slab mi produzetak za motor od 40kg.Dok ne resim zadnju dasku za dugu osovinu i jaci motor pa ce mo probati.Bice mi drago i da se upoznamo. k5.
Dragane ekstra evo spremam se lagano za do plaze.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju