E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
I milje i čvorovi ujedno
Kapetan:
ako imas android telefon sa GPS-om, a sada svi imajuj GPS.... instaliraj MY TRACK... dace ti sve trazene podatke odmah a mozes ih skinuti na komp pa analizirati ..
aplikacija je BESPLATNA
opcija sa markerima je odlicna fora...
Ljuba:
--- Citat: Kapetan 30, 03, 2015, 15:59:25 posle podne ---ako imas android telefon sa GPS-om, a sada svi imajuj GPS.... instaliraj MY TRACK... dace ti sve trazene podatke odmah a mozes ih skinuti na komp pa analizirati ..
aplikacija je BESPLATNA
--- Kraj citata ---
Koja od ovih, ima ih više.
Meni veliki posao završava Fishing Points , vrlo korisna alatka.
Kapetan:
--- Citat: Ljuba 30, 03, 2015, 16:34:14 posle podne ---Koja od ovih, ima ih više.
--- Kraj citata ---
ta prva :)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.maps.mytracks&hl=enhttps%3A%2F%2Fplay.google.com%2Fstore%2Fsearch%3Fq%3DMY%20TRACK
tangabravo:
Aman narode , pa stariji sam ja čovek , meni mobilni koristi da vidim koliko je sati , a u ove nove ne razumem se ama ič. Ja bih GPS koristio isključivo na moru ,ali mi nije jasno kako može mobilan da mi pokaže brzinu plovidbe. Ako nisam mnogo naporan objasnite mi , i koliko bi me koštao najjevtiniji telefon koji sve ovo " zna " da radi . Fala , fala fala
Kapetan:
--- Citat: tangabravo 31, 03, 2015, 23:36:28 posle podne ---Aman narode , pa stariji sam ja čovek , meni mobilni koristi da vidim koliko je sati , a u ove nove ne razumem se ama ič. Ja bih GPS koristio isključivo na moru ,ali mi nije jasno kako može mobilan da mi pokaže brzinu plovidbe. Ako nisam mnogo naporan objasnite mi , i koliko bi me koštao najjevtiniji telefon koji sve ovo " zna " da radi . Fala , fala fala
--- Kraj citata ---
aaaa pa sad je jasnija diskusija :)
telefon kosta 100 evra ... uzmi neki samsung android
mobilni su sada racunari sa telefonskom govornicom ... cim to upamtis sve lakse ide...
kako racuna brzinu plovidbe ... uprosceno !
mobilni putem GPS-a uzme tvoju trenutnu lokaciju, posle 2 sekunde ponovo uzme tvoju lokaciju ... onda premeri koliko si metara za to vreme prosao .... a posto zna da je vreme izmedju dva merenja 2 sekunde i zna koliko si metara prosao ... zna i brzinu kojom ides... a i vektor pravca...
e za male brzine zna da omasi vektor...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju