Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Paznja kod pazarenja opreme u Segedinu
zoki novus:
Kako god da okrenes ako racunas put i eventualnu carinu izadje ti skuplje nego ovde i jos se izlazes maltretiranju i prezrivim pogledima madjara..
Neka hvala. Ako vec idem onda idem u cardu da jedem, pijem, da mi sviraju Mars na Drinu i da gledam ja njih. Uzgred Neum je mnogo bolji!!
Kapetan:
--- Citat: zoki novus 24, 03, 2015, 14:03:52 posle podne ---Kako god da okrenes ako racunas put i eventualnu carinu izadje ti skuplje nego ovde i jos se izlazes maltretiranju i prezrivim pogledima madjara..
--- Kraj citata ---
mi koji redovno idemo tamo ne bismo se slozili sa tobom : ) ustede posle (Afa, putarine, gorivo, zezanje...) svega izadju 30-50%
zoki novus:
Ja ne bi ni voleo da se vi koji redovno idete tamo slozite samnom . A da imas i malo zdravog razuma uvideo bi da si pola para potrosio za potpuno bespotrebne stvari koje i inace ne bi kupio da nisi otisao tamo. A i to zezanje izgleda shvatamo potpuno drugacije...
Neum je zakon!
ANASTASIA II:
Apsolutno se slazem sa Novusom oke jedne stvari a to je da covek stvarno kupi masu neplaniranih stvari. Sve jedno da li pazari iza coska ili prevali veliki put. A se pitam sta je to u Neumu sto ga cini tako posebnim???
Cesto prolazim tim delom jadranske magistrale pa mi nije jasno.
zoki novus:
To mene Nikola kao zajebava sto sam isao u Neum na letovanje.... 25648
Ono marku kafa,pola marke kugla sladoleda, dve marke pica....sirotinjska zabava
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju