Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Kupovina plovila i prenos vlasništva

<< < (7/12) > >>

zankiki:
Treba se raspitati, ja sam čuo da je to i od kapetanije do kapetanije... Kod nas u NS je definitivno samo za T4

Bakara:
Pošto sam skoro imao prilike da prodajem ali i kupujem vanbrodski motor, susreo sam se sa problemom da kod notara ne može da prođe bilo kakav ugovor kad je u pitanju vanbrodski motor, već mora da ima tačno određene informacije. Srećom, imao sam ugovor od prethodnog vlasnika motora koji je urađen po propisu, pa bih to podelio sa vama. Sad je doba godine kad se nabavljaju motori, čamci, ali i sve to registruje.

U prilogu je fajl koji sam koristio za VB motor, ali može i za plovni objekat i brodski motor:

Ljuba:
Ovo je ugovor za plovni objekat, trebao si da nam pokažeš kako to izgleda za motor.

LSI:
Користи се исти, само се руком допише: ванбродски мотор и унесу се подаци за идентификацију мотора.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

sceka:

--- Citat: Zox  24, 04, 2018, 23:23:40 posle podne ---... Код јавног бележника није потребно показати на увид пловидбену дозволу, нити доказ о власништву.

--- Kraj citata ---

@Zox, ovo mi je neverovatno jer su meni za ovlašćenja za transport i registraciju tražili a kamoli kod kupo-prodajnog ugovora sigurno je da moraju da traže jer tako proveravaju da je neko stvarni vlasnik!

hi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju