E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Tema o Tohatsu motorima

<< < (2/5) > >>

DuleN:
Ovde na nasim prostorima naj cenjeniji automobili su Golf, Mercedes, Opel, ne samo zato sto imaju dugu tradiciju, a i zbog fakta da ih nasi gastarbajteri vec godinama dovlace ovamo uz pricicu da je to naj cenjenije u Nemackoj... Tako francuski automobili nisu za nista, a ja sam promenio 4 francuza glan cova kupljena i na niti jednom nisam imao nikakav kvar do 130.000 km...
Slicna je situacija izgleda i sa vanbrodskim motorima. Ako nije Yamaha ili Honda onda nista ne valja...
Cudim se ljudima koji lake ruke napisu da Tohatsu nije to to jer ga nije bilo sezdesetih godina... Pa nije bilo ni android telefona, laptopa, Bus Plus, .... a danas se bez njih ne moze...

Kapetan:

--- Citat: DuleN  27, 01, 2015, 17:41:19 posle podne ---Cudim se ljudima koji lake ruke napisu da Tohatsu nije to to jer ga nije bilo sezdesetih godina... Pa nije bilo ni android telefona, laptopa, Bus Plus, .... a danas se bez njih ne moze...

--- Kraj citata ---

Nisi shvatio... problem je sto ne mozes naci u ponudi na internetu Tohatsu motor star 30 godina ... dok se kod drugih proizvodjaca moze naci sta god hoces... Fabrika tvrdi da proizvodi vandbrodske motore jos od 50ih ... postoji dosta mogucih razloga za tako nesto ... ali to ipak poziva na sumlju u kvalitet ...

Ujedno Tohatsu je zatvorio jednu od dve fabrike koje je imao ...

Dugovecnost , kvalitet, marka i jos par stvari se dokazuju sa godinama na trzistu ... Koliko je umanjena vrednost polovnom Tohatsu i polovnoj Yamahi u procentima ? Mislim da je odnos daleko u korist Yamahe ...

Nadam se da sam bio jasniji ...

Inace jedan moj drugar je odavno rekao da kad bi na go*no stavio Wolksvagen znak da bi u Srbiji prodao tonu istih :) Od skoro ne gledam marke gledam 1 Broj sedista 2 Cenu malog servisa 3 testove po netu ... 

budens72:
Evo ti ga jedan preko 50 godina star

budens72:
70-tih

budens72:
90.-te

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju