E, ovako treba... > Palubna oprema

Jambo sidro u domacoj radinosti

<< < (6/11) > >>

stvlada:
    Prvo pogledaj razliku izmedju sidra koje sam danas slikao i onog od pre neki dan.To sto si nacrtao crvenom bojom je ostavljeno duze i samo privremeno zavareno dok se ne proba ukopavanje,juce je ta ploca skracena i zavaren pun var.Uporedi slike.
    Zakrivljenost izmedju radijusa je identicna,radjena po uzorku.Sto znaci da nije kriva glista.
    Duzina vrata sidra je u tacnoj srazmeri u odnosu na original.Sto znaci da nisu zecije usi.
    Kad ga vidis uzivo i uporedis onda donosi sud.

Ron Jeremy isto ima krivu glistu,a jesi video kako radi....a za Lisu Ann isto kazu da ima velike usi i zato joj je stalno pustena kosa u filmovima i sve vidim mnogima to smeta da je gledaju.....

E da razlika je sto original ima usecena slova JAMBO a ovo nema,pravo da ti kazem mrzelo me da se zezam sa biax-om

stvlada:
     Zao mi je sto nisam slikao sidro koje sam sebi napravio.Napravljeno je od nekih restlova sto mi stoje ko zna od kad.Model je neko plug sidro,da kazem da lici na delta.Kad sam ga pravio nesto se nisam opterecivao uglovima i oblikom.Mozes da pitas Janeza,Novusa,Mesecara ili Aku kako drzi,jer su ga oni videli na delu pri bas jakoj vodi. Nisam ga ni peskirao ni bog zna kako ofarbao,ali zato drzi.
     Aj postavi sliku tvog sidra ne verujem da nemas sliku,posto sve slikas.A prvom prilikom kad budem isao do marine slikacu svoje sidro.

Kapetan:
Vlado sve si u pravu .. samo tako radi , pun je grad Miljana ....

stvlada:

--- Citat: Kapetan  27, 01, 2015, 17:24:13 posle podne ---Vlado sve si u pravu .. samo tako radi , pun je grad Miljana ....

--- Kraj citata ---

Objasni mi sta si hteo time da kazes.Nesto ne razumem.

stvlada:
   Kapetane,zamolio me Miljan da ti prenesem sledece,posto je on banovan sa ovog foruma,pa ne moze da pise :"nema puno onih koji su sa sve pojasom za spasavanje otisli do Crnog mora ne skidajuci ga ni za vreme spavanja"

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju