E, ovako treba... > Palubna oprema

Jambo sidro u domacoj radinosti

<< < (5/11) > >>

stvlada:
    Prica se da ova dva sidra nemaju veze jedno sa drugim razlika je sto je levo original.Mozda neko treba da poseti opticara....

Kapetan:
Ako mislis na mene ja to rekoh Miljanu... gomila stvari je omasena...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

stvlada:
   Koja na primer?Video si ga uzivo?

sale.m79:
Kapetan je u pravu kineticka svera nije stancovana a konus ostrice nije pogodjen po pravilu.
potrebno je izmeriti posebno levu i posebno desnu stranu i balansirati rudu na 436.9 rokvela
tako ce da se poveca njegovo zabadanje u prasinu. alknvajherij alknvajherij alknvajherij

Kapetan:
Video sam ga na slikama ovde na sajtu i onima koje mi je Miljan poslao ... onda sam otisao na zvanican sajt i pregledao slike njihovih sidra kao i tehnicke nacrte... Oni su imali par modela ... i varijacije izmedju modela su jako male ali postoje... Ovo sto si napravio ne odgovara ni jednom modelu, a negde su odstupanja prevelika...

Sto bi Sale sarkasticno rekao sidro na lopaticama kod orginala ima preciznu krivinu , ovo sto ste vi napravili ima "krivu glistu" , nema radijusa kao kod orginala ... Osovina drske je jako kratka kod vas ko "zecije usi"... Taj donji deo na svim orginalima ima opet izvaren polukrug (ne nekim modelima sipku, na nekim zakrivljenu plocu) kod vas nista ...

Mislim ok vecina ce reci da cepidlacim i da to tako treba, e pa ne treba ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju