E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Ladno pivo -pomoću solarnih panela
tangabravo:
Pa Zoki ako stvarno potroši bocu -onu za domaćinstvo- za 30 dana a ja ću biti maksimum na jedrilic tri puta po petnestak dana pošto ću je držati u GR to je maksimum dve boce -oko 2500RSD za sezonu pa što bih se bakto sa strujom jer mi za ostalo netreba pošto je čika pravi spartanac. Dobro more
Kapetan:
--- Citat: tangabravo 20, 01, 2015, 21:39:32 posle podne ---Pa Zoki ako stvarno potroši bocu -onu za domaćinstvo- za 30 dana a ja ću biti maksimum na jedrilic tri puta po petnestak dana pošto ću je držati u GR to je maksimum dve boce -oko 2500RSD za sezonu pa što bih se bakto sa strujom jer mi za ostalo netreba pošto je čika pravi spartanac. Dobro more
--- Kraj citata ---
gde mu rece za grcku sad ce se duri :) ne vole madjare i grke :)
Nego .. PLIN I GRCKA... moras da imas GRCKU BOCU zbog onog zavrtnja , nisu kompatibilni sa nasim bocama i zavrtnjima ... Ujedno proveravaj datum na crevu ne bi me cudilo da imaju neki sulud zakon koji i to proverava !
Kapetan:
izuci ovaj text ako planiras da dole punis bocu :
http://www.nomadic-one.com/reflect/greek-and-italian-gas-bottle-system
postoji taj kovertor , al gledaj da ga kupis ovde da dole ne bi bilo ceskanja...
ljuba015:
--- Citat: tangabravo 20, 01, 2015, 21:39:32 posle podne ---Pa Zoki ako stvarno potroši bocu -onu za domaćinstvo- za 30 dana a ja ću biti maksimum na jedrilic tri puta po petnestak dana pošto ću je držati u GR to je maksimum dve boce -oko 2500RSD za sezonu pa što bih se bakto sa strujom jer mi za ostalo netreba pošto je čika pravi spartanac. Dobro more
--- Kraj citata ---
Ja sam imao frizider na plin na brodu, boca je trajala 12 dana i nisam imao pravo hladjenje zbog ljuljanja broda. Nebi nikom preporucio na plovilu plinski frizider. Tehnologija koja je otisla u istoriju.
zankiki:
Eto kako su različita iskustva. Ja sam imao plinski na prošlom brodu (na ovom imam 2, takođe plinska), i srednja boca (ne velika) mi je trajala jednu plovidbu od 5 dana, jednu od 4 dana, i dosta vikend plovidbi, uz korišćenje gorionika za kuvanje na plin.
Recimo, sigurno punih 20 dana rada uz korišćenje gorionika. Sa velikom bocom bi bilo i 30.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju